0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 28.5.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Live Nation & Tavastia proudly present: Todd Rundgren (USA)

Takaisin

Ladataan...

www.tr-i.com

Todd Rundgren on onnistunut pitämään yllä kunnioitettavan laajaa fanisuosiota jo neljän vuosikymmenen ajan. Ennen soolouraansa philadelphialaislähtöinen Rundgren keräsi nimeä psykedeelistä bluesia soittaneessa Nazz-yhtyeessä, joka julkaisi kolme, pääosin Rundgrenin säveltämää albumia ennen hajoamistaan 1970-luvun alussa. Sooloura lähti käyntiin ”We Gotta Get You a Woman”-hitillä ja varsinainen läpimurto tuli vuoden 1973 tupla-albumilla ”Something/Anything?” ja erityisesti hiteillä ”I Saw The Light” ja ”Hello, It’s Me”.

Läpimurtonsa jälkeen Todd Rundgren on julkaissut lukuisia levyjä, mutta myös kunnostautunut levytuottajana. Rundgrenin kanssa yhteistyössä syntyneistä levyistä parhaiten tunnettu on varmastikin Meat Loafin ”Bat Out Of Hell”, jonka tekemisessä Rundgrenilla oli iso rooli. Soolouransa lisäksi Rundgren on niittänyt mainetta myös Utopia-yhtyeessään, joka teki paluun hyväntekeväisyyskiertueen muodossa vuonna 2011. Rundgren on tuttu myös Ringo Starr & His All Star Bandin ja The New Carsin riveistä. Uutta soolomateriaalia Roundgren on lupaillut julkaistavaksi vielä tänä keväänä.

Rundgrenin kiinnostuksenkohteisiin mahtuvat musiikin lisäksi myös tietokoneet, videotuotannot ja erilaiset animaatiot, ja mies päivittää edelleen myös omia nettisivujaankin. Rundgren tunnetaan myös siitä, että hän kasvatti Hollywood-näyttelijä Liv Tylerin kuin omana tyttärenään, vaikka hänen isänsä olikin Aerosmith-nokkamies Steven Tyler.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 42 €, mikäli jäljellä.

Netistä vain ostoja.

Kahden päivän varauksia voi tehdä puhelinpalvelusta kahden ensimmäisen myyntipäivän ajan.

Katso myös nämä