0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - La 22.7.2017  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2017

Takaisin

Ladataan...

tikkurilafestivaali.fi

Profeetat tulee ja valtaavat lavan! Koko Tikkurila rytisee, kun räppijärkäleet laittavat selät selkää vasten.
Nyt saa seota tosissaan, sillä suomiräpin kuninkaat Cheek ja Elastinen, alias Profeetat, on kiinnitetty Tikkurila Festivaalin pääesiintyjäksi! Kyseessä on kaikkien aikojen kotimainen festariveto ja Tikkurila Festivaalin suurin tuotanto.
Lisäksi kyseessä on Profeettojen AINOA pääkaupunkiseudun festarikeikka koko kesänä!
Kiitos siitä kuuluu sinulle, teille, koko huikealle 2016 kesän yleisölle, jonka vuoksi Elastinen haluaa ehdottomasti palata Tiksin päästagelle.

Ensikertalaisia Tikkurilan upeassa ja tunnelmallisessa festivaalipyhätössä ovat myös Mikael Gabriel ja Vesala.
Miklu valloitti viimeistään syksyllä koko Suomen kansan sydämet. Vain Elämää -tähti tulee vetämään elämänsä vedon Tiksin illassa. Multilahjakasta Vesalaa ollaan odotettu Tikkurila Festivaalille vesi kielellä: nyt ei tarvitse enää odotella.

Paluun Tikkurilaan tekevät myös parin vuoden tauon jälkeen sekä Kaija Koo että Happoradio. Molempia suomalaisen musiikin ikoneita on toivottu hartaasti Tikkurilaan. Yleisön toiveita on kuunneltu, ja niin ne myös toteutuvat kesällä 2017.

Antti Tuisku, SANNI ja JVG jatkavat siitä mihin viime kesällä jäivät. Tämä kolmikko ei jäättänyt ketään kylmäksi, vaan ottivat yleisön haltuunsa myrskyn lailla. Antti Tuisku ja SANNI tekevät hattutempun, eli esiintyvät Tiksissä jo kolmatta vuotta putkeen. Tämä putki tuskin tulee heti katkeamaan, sillä kyseessä ovat aivan huikeat artistit.
JVG teki kesällä 2016 sen, mitä ehkä osattiin jopa odottaa: tunnelma räjähti katosta, ja bileet olivat takuuvarmasti kovimmat koskaan nähdyt Vantaalla.

Moni asia voi muuttua vuosien varrella, mutta tuskin tämä rakkaustarina. Apulanta ja Tikkurila Festivaali ihastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä. Siitä hetkestä lähtien rakkaus on kukoistanut ja pari on ollut erottamaton. Lauantai-iltana 22.07.2017 tarina saa uuden jatko-osan.

Tikkurila Festivaali on tullut viime vuosina tunnetuksi laadukkaasti järjestettynä tapahtumana. Tämän lisäksi silmiin pistävää on ollut sekä Tiksin täysin oma tunnelmansa että ihmisten iloisuus ja rentous.
Tikkurila Festivaali on rikkonut joka vuosi yleisöennätyksensä, ja tulee tekemään sen takuuvarmasti myös kesällä 2017. Osta lippusi NYT.

Jo julkaistut artistit alla, lisää julkaisuja tulossa keväällä 2017!

PERJANTAI
Mikael Gabriel, SANNI, Kaija Koo ja Profeetat

LAUANTAI
Vesala, Happoradio, Antti Tuisku, JVG ja Apulanta

Osta Talvilippusi NYT. TALVILIPPUJEN HINNAT OVAT VOIMASSA 26.2.2017 SAAKKA.


Ikäraja: Ikärajaton

1 PÄIVÄN PERUSLIPPU:
Pääsylippu takaa vain yhden sisäänpääsyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. 

1 PÄIVÄN PREMIUM -LIPPU:
Premium -pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN PERUSLIPPU:
2 päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

SILVER VIP (K-18):
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP -alueelle. VIP -lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP -alue, missä on vain VIP -asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP -alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille. SILVER VIP -lipun hintaan ei kuulu illallinen eikä yöruoka, vaan ne ovat ostettavissa paikan päältä erikseen.

GOLDEN VIP (K-18):
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP -alueelle. VIP -lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP -alue, missä on vain VIP -asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP -alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille. GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy sekä illallinen että yöruoka. Ostaessasi GOLD VIP -lipun ennakkoon säästät siihen verrattuna, että ostat ennakkoon SILVER VIP -lipun ja tapahtumassa illallisen ja yöruoan erikseen VIP- alueen myyntitiskiltä. GOLDEN VIP -liput tulevat myyntiin helmikuussa 2017.

BUSINESS VIP (K-18):
(Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilattava erikseen osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi)
Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille, heidän asiakkailleen, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja BUSINESS VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma-, VIP -alueelle että yksityiseen yrityskäyttöön varattuun BUSINESS VIP -loungeen. BUSINESS VIP -lipun hintaan kuuluu sekä illallinen että yöruoka VIP -alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut.