width=
 width=
 width=

Therapy? (IRL), Potato Junkies

Tavastia-klubi, Helsinki
Pe 26.10.2012
klo 19:00-02:00
Hinta 30 €
Ikäraja K-18

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Showtime 22:00 Therapy? (IRL), 21:00 Potato Junkies• Lippuja löytyy • Lippuja rajoitetusti • Lippuja jäljellä vähän • Loppuunvarattu

www.therapyquestionmark.co.uk

THERAPY? KAUAN ODOTETUILLE KLUBIKEIKOILLE LOKAKUUSSA

Pohjois-Irlannin ylpeys, vaihtoehtorockia, punkia ja metallivaikutteita yhdistelevä Therapy? julkaisi alkukeväästä suurella intohimolla vastaanotetun albuminsa "A Brief Crack of Light". Hienot arviot keränneen albumin saattelemana Therapy? nähdään myös Suomessa kahdella kauan odotetulla klubikeikalla. Bändi esiintyy Helsingin Tavastialla perjantaina 26. lokakuuta ja Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 27. lokakuuta. Keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 4. kesäkuuta Tiketissä.


Laulaja-kitaristi Andy Cairnsin, basisti Michael McKeeganin ja rumpali Neil Cooperin muodostama Therapy? nousi  kansainväliseen suosioon viimeistään vuoden 1994 "Troublegum"-albumilla, jonka "Nowhere"-singlestä tuli yksi 1990-luvun tunnetuimmista punkbiiseistä. Sittemmin kehuttuja levyjä on tullut vain lisää ja bändin keikkailutahti on pysynyt tiiviinä eikä ole hidastunut vuosien varrella lainkaan. Pari vuotta sitten yhtye pääsi juhlistamaan huikeaa 20-vuotista uraansa. Juhlavuoden kunniaksi julkaistu livelevy "We're Here To The End" on tästä vankka todiste - Therapy? on äärimmäisen tiukka livebändi ja sillä on laaja ja uskollinen fanikunta.

 width=
 width=