0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 20.11.2012  /  The Circus  /  Helsinki

The Used (USA), Lower Than Atlantis, New Deadline

Takaisin

Ladataan...

theused.net

lowerthanatlantis.com

www.newdeadline.com

The Used saapuu odotetulle keikalle Helsingin The Circukseen 20. marraskuuta!

Yhdysvaltain Utahissa vuonna 2001 perustettu The Used, on edennyt monien vaiheiden kautta yhdeksi alternative-rockin huippunimistä. Yhtyeen jäsenet ovat kotoisin köyhistä oloista ja yhtyeen alkuaikoina heillä oli jopa vaikeuksia säästää rahaa ruokaan. Bändi sai nimensä, kun yhtyeen jäsenet keskittyivät bändiinsä niin tehokkaasti, että ystävät valittivat, ettei bändillä ollut enää aikaa nähdä heitä. Tästä syntyi nimi "The Used." The Usedin nykykokoonpanossa vaikuttavat alkuperäisjäsenet vokalisti Bert McCraken, Quinn Alman (kitara ja taustalaulu), Jeph Howard (basso ja taustalaulu), sekä vuonna 2007 yhtyeeseen liittynyt rumpali Dan Whitesides.

The Usedin menestys on todellinen työvoitto, sillä bändi on aina kulkenut omia polkujaan ja välttänyt lokerointia eri rock musiikin alalajeihin. Vuonna 2008 The Used oli myynyt jo yli 3 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. The Used on julkaissut 5 albumia, josta viimeisin 'Vulnerable' julkaistiin vuoden 2012 alussa ja se nousi parhaimmillaan sijalle 8. Yhdysvaltojen albumilistalla. Vuoden 2012 kesällä yhtye esiintyi legendaarisen The Warped -tourin päälavallla, mutta joutui perumaan Kanadan konsertteja, koska yhtyeen laulajalta evättiin pääsy maahan hänen nuoruudessaan tekemiensä rikkomusten vuoksi.

The Usedin edellinen Euroopan kiertue peruuntui vuonna 2010 aikatauluongelmien takia. Yhtyeen oli tuolloin määrä konsertoida lähes loppuunmyydyllä Helsingin Kaapelitehtaalla, joten bändi keikkailee nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja The Circuksessa on luvassa tiivistunnelmainen rock -ilta.

The Usedia lämmittelee englantilainen vuonna 2007 perustettu Lower Than Atlantis -yhtye, joka julkaisi debyytti EP:nsä vuonna 2008. Yhtyeen muodostavat Mike Duce (vokaalit/kitarat), Ben Sansom (kitara/taustavokaalit), Eddy Thrower (rummut) ja Dec Har (bassokitara). Bändi on ottanut musiikkiinsa vaikutteita mm. Foo Fightersilta ja Jimmy Eat Worldilta ja se on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin 'Changing Tune' ilmeistyi lokakuun alussa 2012. Albumilta on julkaistu single 'Love Someone Else'.

The Usedin suomalaislämppärinä toimii punkrokkia soittava New Deadline. Bändi on perustettu vuonna 2006 ja on siitä lähtien keikkaillut ahkerasti sekä Suomessa, että ulkomailla. Yhtyeen vokalistina toimii Jonas Aaltio, kitaristina Markus Ikävalko, basistina Lauri Talja sekä rumpalina on Eemeli Rimpiläinen. Yhtyeen vahva liveosaaminen tuo esille yhtyeen musiikin positiivisen energisyyden sekä skandinaavisen melodisuuden.

 


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet klo 19:00
Katso myös nämä