0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ma 21.1.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Fullsteam ja SUE esittävät: The Sword (US), Lonely Kamel (NOR), Bombus (SWE)

Takaisin

Ladataan...

www.swordofdoom.com

facebook.com/lonelykamel

www.bombusmusic.com

STONER-YHTYE THE SWORD HELSINKIIN JA TAMPEREELLE

Yhdysvaltalainen stoner/doom-yhtye The Sword sekä psykedeelistä hardrockia soittava norjalaisbändi Lonely Kamel saapuvat ensi vuoden alussa kahdelle yhteiskeikalle Suomeen. 70-luvun heavysta ja raskaasta rockista innoitusta hakevat kokoonpanot nähdään Tavastialla maanantaina 21. tammikuuta, ja seuraavana iltana on vuorossa yhteiskonsertti Tampereen Klubilla. Molempien keikkojen liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 31. lokakuuta.

Tällä viikolla neljännen pitkäsoittonsa "Apocryphonin" julkaissut austinilaisyhtye The Sword on jo vuosia kuulunut psykedeelisen stonerin ykkössarjaan. Vuonna 2006 ilmestyneen "Age of Winters" -debyyttilevynsä ohella yhtye muistetaan erityisesti scifi-teemalevystään "Warp Riders" (2010).

Aikaisemmin The Sword on vieraillut Suomessa ainoastaan keväällä 2007, jolloin yhtye esiintyi Nosturissa Clutchin seurassa. Vuonna 2009 bändin oli tarkoitus soittaa pidempi Suomen-kiertue Graveyardin ja Witchcraftin kanssa, mutta tuolloin yhtye perui keikat päästyään Metallican Pohjois-Amerikan rundin lämmittelijäksi.

Illan toinen esiintyjä on 70-luvun hardrockia ja raskasta bluesia Graveyardin ja Rival Sonsin hengessä soittava Lonely Kamel. Vasta muutaman vuoden toiminut norjalaisyhtye on nopeassa ajassa äänittänyt kolme albumia, viimeisimpänä syksyllä 2011 ilmestynyt "Dust Devil", joilla bändi on kotimaansa ohella kerännyt huomiota erityisesti Keski-Euroopassa.

Molempien konserttien ohjelmistoihin on luvassa vielä myöhemmin ilmoitettava lämmittelijä.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä