0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 7.8.2012  /  The Circus  /  Helsinki

Live Nation presents: The Afghan Whigs (USA), Damn Seagulls

Takaisin

Ladataan...

theafghanwhigs.com

VAIHTOEHTOROCKBÄNDI THE AFGHAN WHIGS SUOMEEN ELOKUUSSA

Yhdysvaltojen arvostetuimpiin vaihtoehtorockbändeihin lukeutuva The Afghan Whigs on kasannut rivinsä uudelleen reilun kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen ja lähtee soittamisen ilon löydyttyä myös kiertueelle. Bändin suomalaisfanit voivat huokaista nyt helpotuksesta, sillä kiertue saapuu myös Suomeen elokuussa. Konsertti toteutuu The Circuksessa, Helsingissä, tiistaina 7. elokuuta. Lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 18. toukokuuta.

Viime vuoden joulukuussa yhteenpaluustaan ilmoittanut The Afghan Whigs on saanut nauttia ilmoituksen nostattamasta huumasta. Vuonna 2001 hajonneen rockyhtyeen edellisestä esiintymisestä on kulunut kolmetoista vuotta. Cincinattilaisyhtye on ajoittanut tulevan kiertueensa nostalgisesti ensimmäisen, vuonna 1987 soitetun keikkansa paikkeille, josta tulee kuluneeksi 25 vuotta.

Puhdasta voimaa hehkuva The Afghan Whigs päätti kasata rivinsä uudelleen pelkästä soittamisen ilosta. "Minulta on pyydetty paluuta vuosien varrella niin monet kerrat, että jouduin lopulta kysymään itseltäni 'niin, miksi ei?' ", kertoo The Afghan Whigsin keulahahmo ja päälauluntekijä Greg Dulli.

The Afghan Whigsien paluu on riemastuttanut yhtyeen jäsenien lisäksi myös kuuljoita ympäri maailman. Paluukiertue-esiintymisten liput on myyty loppuun mm. Brysselissä ja New York Cityssa. Monipuolisesta urastaan kuulu Greg Dulli on esiintynyt Suomessa viimeksi The Twilight Singers ja The Gutter Twins -kokoonpanojensa kanssa, joten onkin jo korkea aika saada mies The Afghan Whigs -yhtyeensä kera Suomeen.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Varauksia voi tehdä kahden ensimmäisen päivän (pe-la 18.-19.5.) aikana toimipisteissä ja puhelimitse.
Varausaika 2 päivää.
Nettikaupasta vain ostoja.

Liput ovelta 42 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä