0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Su 17.3.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian lastenkonsertit: Loiskis, Eija Ahvo ja Susanna Haavisto - Opri-kissan onnenvuosi

Takaisin

Ladataan...

Opri-kissan onnenvuosi on lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen, Eija Ahvon ja Susanna Haaviston

konsertti, joka kantaesitettiin marraskuussa 2012 Muuramessa. Etelä-Suomen ensimmäinen esitys sekä samannimisen levyn "etelän julkaisukonsertti" pidetään Tavastialla 17. maaliskuuta 2013.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen neljästoista levy perustuu lastenkirjailija Esko-Pekka Tiitisen rakastetuille Opri-kissan onnenvuosi -runoille, ja onnenvuoden jokaisella runokuukaudella on oma säveltäjänsä. Loiskis-muusikoiden muassa säveltäjinä ovat Anna Anttonen, Marjatta Meritähti, Mikko Perkoila, Ilmari Tiitinen, Juha Tikka ja Esko-Pekka Tiitinen.

Opri-kissa (Eija Ahvo) ja mummo (Susanna Haavisto) asuvat maalla pienessä punaisessa mökissä ja heidän elämässään onni on lähellä: se löytyy yhdessäolosta ja yhdessä tekemisestä, toisen huomioon ottamisesta. Vuoden mittaan he touhuavat yhdessä kaikenlaista: kyntävät pellon ja istuttavat perunoita, laskevat mäkeä, tekevät lumiakan ja lumikissan, hoitavat eläimiä, hulluttelevat ja tanssivat tangoa, kuuntelevat kesäyötä. 

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, solisteina Eija Ahvo (Opri-kissa) ja Susanna Haavisto (mummo) sekä livepiirtäjänä Jari Siljamäki. 

Konsertissa levymusiikista vastaa Lasten oman radion DJ. Lasten oma radio on kaikkien lasten nettiradio, joka soittaa lastenmusiikkia isoäidin lapsuudesta tähän päivään. Lasten oma radio kuuluu osoitteessa www.lastenomaradio.fi joka päivä klo 6.00-22.00.

 


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet 14:00

Showtime 15:00

Sylivauvat maksutta.
Konsertin kesto n. 1 tunti.
Ennakossa myydään perhealennuslippuja, ovella myydään vain 1 hengen lippuja.

Tavastialla on ilmainen vaatesäilytys, vaunuparkki ja puffetti, josta saa pientä syötävää ja juotavaa pienellä rahalla.

 

Katso myös nämä