width=
 width=
 width=

Tavastian lastenkonsertit: Gommi ja Pommi

Tavastia-klubi, Helsinki
Su 24.02.2013
ovet 14:00
Hinta 15-65 €
Ikäraja ikärajaton

Showtime 15:00

Sylivauvat maksutta.
Konsertin kesto n. 1 tunti.
Ennakossa myydään perhealennuslippuja, ovella myydään vain 1 hengen lippuja.

Tavastialla on ilmainen vaatesäilytys, vaunuparkki ja puffetti, josta saa pientä syötävää ja juotavaa pienellä rahalla.

 • Lippuja löytyy • Lippuja rajoitetusti • Lippuja jäljellä vähän • Loppuunvarattu

www.facebook.com/GommiJaPommi

M. A. Nummisen ja Pedro Hietasen duo on ikisuosikki ja takuuvarma viihdyttäjä, jonka keikasta nauttivat yhtä paljon lapset ja aikuiset. 

Jo neljä vuosikymmentä lastenmusiikkia tehnyt M.A.Numminen sekä hänen legendaarinen aisaparinsa Pedro Hietanen muuttuivat Gommi-jänikseksi ja Pommi-kissaksi 80-luvulla, ja ovat siitä lähtien keikkailleet aktiivisesti kuten kunnon eläinten kuuluukin. Viimeksi jänis ja kissa esiintyivät täydelle Tavastialle, eli oma lippu kannattaa hankkia ajoissa!

M.A. Nummisen levyttämät, säveltämät ja sanoittamat lastenlaulut julkaistiin marraskuussa 2012 kuuden cd:n boksilla Pulla kasvaa - Jänismiehen ihan kaikki lastenlevyt. Juha Nikulaisen toimittamalla kokoelmalla on 209 lastenlaulua: mukana ovat tietysti kaikki M.A. Nummisen ikimuistoiset hitit kuten Minä soitan harmonikkaa, Apina ja gorilla, Jänikset maailmankartalle!, Valtava jänis, Herra Huu, Kumipallo, Pässinpää ja Auto synnyttää. Tarjolla aimo annos rockia, diskoa, tangoa, jenkkaa ja sambaa sekä tietysti myös klassista musiikkia.

 

Konsertissa levymusiikista vastaa Lasten oman radion DJ. Lasten oma radio on kaikkien lasten nettiradio, joka soittaa lastenmusiikkia isoäidin lapsuudesta tähän päivään. Lasten oma radio kuuluu osoitteessa www.lastenomaradio.fi joka päivä klo 6.00-22.00.

 

 width=
 width=
 width=