0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 25.1.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Sydän, sydän - 10-vuotisjuhlakonsertti

Takaisin

Ladataan...

www.sydansydan.fi

Kymmenen vuotta sitten kesällä neljä nuorukaista livisti urheiluseuransa harjoitusten päätteeksi Vuosaaren telakalle soittamaan yhdessä. Alkuun haaveiltiin täysin akustisesta kokoonpanosta, joka kuitenkin todettiin pian täysin kelvottomaksi ideaksi. Ensimmäisissä treeneissä hahmoteltiin pari riffiä, toisella kertaa Skopalla oli kokonainen biisi mukana. Sitten ryhdyttiinkin jo levyn tekoon. Näin alkoi Sydän, sydämen taival menestyvistä urheilijalupauksista suosituksi kotimaiseksi heavy-yhtyeeksi.

Hauskojen yhteisten vuosien kunniaksi juhlitaankin nyt oikein kunnolla. Sydän, sydän soittaa illan aikana kaksi settiä, joista ensimmäiseen on koottu aivan uusia sovituksia tutuista juhlaralleista. Kyseessä on niin herkkä ja hienostunut ilmaisu, että kuulijalla menee kylmät väreet koko loppuelämänsä ajan. Jälkimmäinen setti koostuu puolestaan älyvapaasta ja huikean taitavasta jynkytyksestä - juuri sellaisesta, jonka tahtiin on optimaalista pyyhkiä tanssilattiaa vartalollaan. Molempiin setteihin mahtuu mukaan myös lukuisia harvoin, jos koskaan keikoilla kuultuja kappaleita.


Väliaikanumerona nähdään yhteyeen itsensä valmistama elokuva Alien - neljäs matkustaja. Tarjolla on myös mehevä kuvakirja, katsaus taiteellisen vapauden mätiin hedelmiin yhtyeen uran varrelta. Illan konserttien teema jääköön vielä yllätykseksi. Jatkuuko absurdi linjaus "Veneet Venäjältä 2010 / Lokkipalvelut / Kuoppamessut" -klassikkotroikan viitoittamalla tiellä? Se selviää tammikuussa. Joka tapauksessa julhapuku on syytä laittaa päälle.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

 

Katso myös nämä