0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.10.2016  /  Bar Loose  /  Helsinki

Svart Night #17: Jess And The Ancient Ones, Kremlin

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/jessandtheancientones

 

Psykedeelisen rockin mestari Jess and The Ancient Ones lähtee Euroopan kiertueelle, debyyttilevystä uusi painos

 

Perustamisvuodestaan 2010 alkaen Jess and The Ancient Onesin nousu on ollut huimaavaa. Vuonna 2011 julkaistun debyyttilevyn listasijoitusten jälkeen yhtye on ehtinyt kerätä mainetta ja seuraajakuntaa niin okkultistista rokkia, surf-musiikkia ja metallia yhdistelevällä Astral Sabbat (2013) ep:llään kuin edellistalvisella pitkällä Pohjois-Amerikan kiertueellaan King Diamondin kanssa.

 

Nyt on vuorossa yhtyeen ensimmäinen Euroopan kiertue, jolle bändi lähtee myös pääesiintyjäksi solmittuaan keväällä sopimuksen saksalaisen ohjelmatoimisto Continental Concertsin (mm. Amorphis, Insomnium, Accept jne.). Yhtyeen kiertue alkaa 28.10. Hampurista ja päättyy 5.11. Dortmundin Leafmeal-festivaalille Saksaan. Kiertueen toisena pääesiintyjänä nähdään norjalainen doom metallia ja perinteisempää raskasta rockia yhdistelevä SAGH ja illan avaajana australialais-saksalainen Powder of Pigeons. Kiertueen pääyhteistyökumppanina toimii saksalainen raskaan rockin esikoislehti Deaf Forever

 

Euroopan kiertueen kunniaksi Svart Records julkaisee yhtyeen omaa nimeään kantavasta debyyttilevystä uuden painoksen 21.10.2016. Yhtye heittää ennen kiertuettaan kaksi keikkaa Suomessa: 7.10.2016 Jess and The Ancient  Ones nähdään Helsingissä Bar Loosessa.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:30-04:00

Narikkamaksu lipun ostaneille 1€ (norm 3€).