0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 19.7.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian kesäklubi: Stockers!, Zebra and Snake, DJt Erkko & Harvest

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/stockersband

www.zebraandsnake.com


Neljästä parikymppisestä helsinkiläismiehestä koostuva indie-bändi Stockers! on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja tarttuvista melodioistaan. Alkukesästä 2010 julkaistu ”Lost Art Of The Future” -EP nosti yhtyeen viimeistäänkin vakavasti otettavien nousevien suomalaisten bändien joukkoon. Talvella 2012 yhtye sopi levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa ja kesällä ahkerasti festareita kiertänyt yhtye julkaisikin elokuussa uuden levynsä ”We Are The Numbers”, jonka musiikki on kiihkeätä nykyrockia Editorsin ja White Liesin hengessä.

Illan avaa parhaillaan uutta materiaalia studiossa työstävä elektroduo Zebra and Snake, joka julkaisi ”Healing Music”-debyyttinsä viime vuonna. Jo ennen esikoistaan kaksikko on ehtinyt kerätä vahvaa näyttöä keikkalavoilta. Bändi on muun muassa lämmitellyt Orchestral Manoeuvres in the Darkia Saksan-kiertueella ja tehnyt menestyksekkään kiertueen Aasiassa.

Viime kesältä tuttu Tavastian Kesäklubi valloittaa Tavastian jälleen tänä kesänä. Tarjolla on toukokuusta elokuuhun neljänä kesäperjantaina eturivin indie- ja pop-artisteja  ja samaan pakettiin dj-vetoiset tanssit keikkojen jälkeen Tavastian Lauantaidiskosta tuttujen DJ Erkon ja Harvestin johdolla Bändit soittavat kesäillan hämärtyessä ja heti niiden perään meno jatkuu indie/pop/rock-henkisen levymusiikin parissa aina aamuneljään saakka. Keikkojen jälkeen vapaa pääsy.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Soittoajat klo 22:00 ja 23:00, minkä jälkeen DJ-musiikkia.
Keikkojen jälkeen ilmainen sisäänpääsy.

 

Katso myös nämä