0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 26.1.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Stockers!, Black Twig

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/stockersband

www.blacktwigmusic.com

Neljästä parikymppisestä helsinkiläismiehestä koostuva indie-bändi Stockers! on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja tarttuvista melodioistaan. Alkukesästä 2010 julkaistu ”Lost Art Of The Future” -EP nosti yhtyeen viimeistäänkin vakavasti otettavien nousevien suomalaisten bändien joukkoon. Talvella 2012 yhtye sopi levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa ja kesällä ahkerasti festareita kiertänyt yhtye julkaisikin elokuussa uuden levynsä ”We Are The Numbers”, jonka musiikki on kiihkeätä nykyrockia Editorsin ja White Liesin hengessä.

Sumuista poppia, shoegazea, folkia ja surisevaa rockia yhdistelevä, muun muassa Sonic Youthiin ja My Bloody Valentineen verrattu Black Twig kuuluu viime aikojen puhutuimpiin kotimaisiin indie-yhtyeisiin. Tulevaisuuden tusinaankin päätynyt yhtye on heittänyt kehuttuja keikkoja ja julkaissut alkuvuonna suomalaisten musiikkimedioiden ja kansainvälisestikin kiinnostusta herättäneen debyyttialbuminsa ” Paper Trees”.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä