0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 15.3.2013  /  Fat Lady  /  Tampere

Stellar City: Lange (UK), Miika Kuisma, Flight

Takaisin

Tämä tapahtuma ei ole enää myynnissä

Ei enää myynnissä

www.stellarcity.fi

www.facebook.com/stellarcity

Konemusiikkikansan suosikkiklubi Stellar City on ehtinyt vuoden ikään. Kansainvälisen tason tähti-djtä Tampereelle lennättävä tapahtuma käynnistää toisen vuotensa 15.3. Tapahtumapaikkana toimii Hämeenkatu 10:ssä sijaitseva yökerho Fat Lady. Vuoden 2012 neljä tapahtumaa olivat menestyksiä, ja tänä vuonna on luvassa lisää huippuesiintyjiä ympäri maailmaa.

Ensimmäisen tapahtuman pääesiintyjänä nähdään brittiläinen Lange, joka on esiintynyt mm. Godskitchen, Gatecrasher ja Ministry of Sound -tapahtumissa. Lisäksi miehen plakkarista löytyy 20 UK Top 40 -hittiä ja remiksauksia sellaisille yhtyeille kuin Pet Shop Boys ja Faithless.

Toisena esiintyjänä nähdään trance-pioneeri Miika Kuisma. Subtraxx -levy-yhtiön perustaja on ollut suomalaisen konemusiikkikulttuurin etujoukoissa vuosituhannen vaihteesta lähtien.

Fat Ladyn lavalle kiipeää myös Tampereen oma poika, Flight. Muunmuassa Romance-klubistaan tunnettu DJ on vakiinnuttanut paikkansa maamme tanssikansan sydämissä.

Tavallisten lippujen lisäksi tapahtumaan on myynnissä VIP-lippuja, joilla pääsee Fat Ladyn Plus-huoneeseen ihastelemaan tanssilattian tapahtumia yläpuolelta, oman baaritiskin äärestä.

Stellar City toivottaa tanssikansan tervetulleeksi uuteen vuoteen!

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:00

Liput ovella 13 €

VIP-lippuja ei myydä ovella.

VIP-lippu vaihdetaan ovella VIP-korttiin. VIP-lippuun kuuluu: VIP-alue, VIP-vessat, baaritiski, sisäänkäynti.

Katso myös nämä