0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 29.4.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Spyro Gyra (USA)

Takaisin

Ladataan...

www.spyrogyra.com

40-vuotista uraansa ensi vuonna juhlistava instrumentaalisen jazzfunkin legenda Spyro Gyra saadaan keväällä keikalle myös Suomeen. Tänä vuonna 30. studioalbuminsa julkaissut yhtye esiintyy Tavastia-klubilla, Helsingissä, tiistaina 29. huhtikuuta. Konsertin lipunmyynti on käynnistynyt Tiketissä tänään.
 
Spyro Gyra on yksi amerikkalaisen fuusiojazzin uranuurtajista, joka julkaisi tänä vuonna uuden ”The Rhineback Sessions” -albumin – sarjassaan 30:nnen studiolevyn, kun mukaan ei lasketa ”Best of” - kokoelmia tai muita julkaisuja. Albumista tuli varsinainen maratonilevytytys, sillä se kirjoitettiin ja nauhoitettiin vain kolmessa päivässä Rhineback-nimisessä pikkukaupungissa.
 
Amerikkalaiskokoonpanon juuret ovat 1970-luvun alkupuolen Buffalossa ja pitkän uransa aikana yhtye on tavoittanut valtavan suuren kansainvälisen yleisön, myynyt levyjään yli 10 miljoonaa kappaletta ja soittanut yli 5000 keikkaa viidellä eri mantereella. Vuonna 2014 tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun yhtye käynnisti menestyksekkään uransa buffalolaisklubilta, jossa yhtye piti tiistai-iltaisin suosittuja jazzjameja.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.


Katso myös nämä