width=
 width=
 width=

Signmark with special guests

Tavastia-klubi, Helsinki
Ke 07.05.2014
ovet klo 20:00
Hinta alk. 14,50 €
Ikäraja K-18

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.• Lippuja löytyy • Lippuja rajoitetusti • Lippuja jäljellä vähän • Loppuunvarattu

www.signmark.biz

www.facebook.com/OfficialSignmark


Illan ohjelmassa mukana mm. Chike Ohanwe, Brandon Bauer, Marcel Moore, Mitra Vasara, Gary Revel, Heini Ikonen ja Katea Max.

Viittomakielellä räppäävä Signmark on esiintynyt ympäri maailman, 34 maassa tähän saakka. Artistin seuraava ja järjestyksessä kolmas levy "Silent Shout" ilmestyy perjantaina 2. toukokuuta. Albumilla vierailee artisteja niin kotimaan kuin kansainvälisenkin musiikkimaailman huipulta, mukana ovat esimerkiksi Chike Ohanwe, Adam Tensta, Marcel Ohanwe, Saara Aalto ja Laura Voutilainen. Levyn jokaisesta kappaleesta tehdään myös musiikkivideo.

Lapsuudesta asti rappia seurannut Signmark julkaisi maailman ensimmäisen viitotun hip hop -DVD:n vuonna 2006. Räppärin toisen albumin, “Breaking the Rules” julkaisija oli Warner Music, ja Signmarkista tuli ensimmäinen kuuro koko maailmassa, joka oli saanut levytyssopimuksen kansainvälisen levy-yhtiön kanssa.

Signmarkin keikat ovat huikea audiovisuaalinen kokonaisuus. Kappaleet esitetään kansainvälisellä viittomakielellä ja fiitataan englanniksi. Mukana kulkee yhdeksänmetrinen interaktiivinen laserkäyttöinen videoseinä. Signmark levittää sanomaansa käyttäen vahvaa biittiä, missä voimakas alarekisteri ja basso ovat olennainen osa hänen esiintymistään.

 width=
 width=