0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 7.5.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Signmark with special guests

Takaisin

Ladataan...

www.signmark.biz

www.facebook.com/OfficialSignmark


Illan ohjelmassa mukana mm. Chike Ohanwe, Brandon Bauer, Marcel Moore, Mitra Vasara, Gary Revel, Heini Ikonen ja Katea Max.

Viittomakielellä räppäävä Signmark on esiintynyt ympäri maailman, 34 maassa tähän saakka. Artistin seuraava ja järjestyksessä kolmas levy "Silent Shout" ilmestyy perjantaina 2. toukokuuta. Albumilla vierailee artisteja niin kotimaan kuin kansainvälisenkin musiikkimaailman huipulta, mukana ovat esimerkiksi Chike Ohanwe, Adam Tensta, Marcel Ohanwe, Saara Aalto ja Laura Voutilainen. Levyn jokaisesta kappaleesta tehdään myös musiikkivideo.

Lapsuudesta asti rappia seurannut Signmark julkaisi maailman ensimmäisen viitotun hip hop -DVD:n vuonna 2006. Räppärin toisen albumin, “Breaking the Rules” julkaisija oli Warner Music, ja Signmarkista tuli ensimmäinen kuuro koko maailmassa, joka oli saanut levytyssopimuksen kansainvälisen levy-yhtiön kanssa.

Signmarkin keikat ovat huikea audiovisuaalinen kokonaisuus. Kappaleet esitetään kansainvälisellä viittomakielellä ja fiitataan englanniksi. Mukana kulkee yhdeksänmetrinen interaktiivinen laserkäyttöinen videoseinä. Signmark levittää sanomaansa käyttäen vahvaa biittiä, missä voimakas alarekisteri ja basso ovat olennainen osa hänen esiintymistään.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä