0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

To 6.6.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Shine 2009, Burning Hearts

Takaisin

Ladataan...

HUOM! Tapahtuma on siirtyny torstaille 6.6. Lipuilla, jotka on ostettu 30.5. keikalle, käyvät sellaisinaan myös uudelle keikkapäivälle.  Ennen 9.4. ostetut liput voi halutessaan palauttaa Tikettiin keikkapäivään mennessä.

Paperiset liput voi palauttaa Tikettiin 6.6. mennessä joko postittamalla ne osoitteeseen TIKETTI OY / Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki tai viemällä ne lähimpään Tiketin toimipisteeseen. Elektronisten (Mobiili ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää tiliyhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

www.facebook.com/shine2009

burningheartsmusic.com

Helsinkiläinen herkkää moniulotteista poppia soittava Shine 2009 julkaisee huhtikuun 9. päivä ensimmäisen ”Eurozone”-nimeä kantavan singlen tulevalta kakkoslevyltään. Tavastian lavalle yhtye nousee 30. toukokuuta.
 
Reginassakin vaikuttavan Mikko Pykärin ja DJ Schmamina tunnetun Brightboy-yhtyeessä soittaneen Sami Suovan perustama yhtye valittiin vuonna 2011 Tulevaisuuden Tusina –äänestyksen voittajaksi.  Toukokuussa seurasi bändin debyyttialbumi ”Realism”. Yhdeksän kappaleen pop-albumi sisälsi vaikutteita downtemposta, soulista ja hip-hopin parin vuosikymmenen takaisesta kultakaudesta. Levyn keskeisenä teemana erottuivat tyytyväisyys ja oikeiden valintojen tekeminen.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä