0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 13.4.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Seminaarinmäen Mieslaulajat

Takaisin

Ladataan...

www.semmarit.fi

Jyväskyläläinen mieskuoromusiikin uudisraivaaja Seminaarinmäen Mieslaulajat julkaisee pitkän tauon jälkeen uuden studioalbumin 20. maaliskuuta. Tulevan ”Picchu Macho” –albumin myötä Semmarit lähtee myös mittavalle, valtakunnalliselle levynjulkaisukiertueelle joka tuo yhtyeen Tavastia-klubille 13. huhtikuuta. Ryhmän edellinen, pelkästään ennen julkaisematonta materiaalia sisältävä studioalbumi ”Laulut ja Tarinat” ilmestyi vuonna 2007.

Seminaarinmäen Mieslaulajien kuoronjohtaja Reima Viitala luonnehtii uutta ”Picchu Macho” –levyä näin: ”Uusi albumimme on kokonaisuutena tunnelmaltaan ehkä aavistuksen tummasävyisempi kuin aiemmat levymme. Olemme pyrkineet ylittämään itsemme ja murtamaan turhia, itse luotuja musiikillisia rajoitteita ja mielestäni myös onnistuneet siinä. Loppupeleissä semmaritoiminnan keskeisimpiä pointteja onkin, että me voimme oikeastaan tehdä musiikillisesti ihan mitä meitä itseämme huvittaa!”

Yhtye kertoo, että tulevan kiertueen keikkojen ohjelmisto tulee tarjoamaan monipuolisen ja audiovisuaalisen shown, jossa katsojaa viedään rohkein liikkein tunnetiloista toiseen, unohtamatta yllätyksiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21.00

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä