0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 7.6.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian kesäklubi: Satellite Stories, Sans Parade, DJt Erkko & Harvest

Takaisin

Ladataan...

www.satellitestories.com

sansparade.com

Satellite Stories on neljän oululaisnuorukaisen muodostama energinen tanssittavaa indie rockia soittava yhtye, joka varsin lyhyestä urastaan huolimatta on noussut nopeasti maamme lupaavimpien musiikkivientitoivojen joukkoon. Musiikkialan ammattilaiset ja musiikkimedia ovat valinneet yhtyeen vuoden 2012 Tulevaisuuden tusinaan. Syyskuussa 2012 julkaistiin myös yhtyeen debyytti ”Phrases to Break the Ice”, joka on saanut mahtavan vastaanoton ja tuonut medialta vertauksia sellaisiin nimiin kuin Vampire Weekend, The Wombats ja Two Door Cinema Club.

Sans Paraden orkesterisovitteista musiikkia voisi luonnehtia moderniksi barokkipopiksi elektro- ja indievaikutteilla. Lauluntekijä Markus Perttulan, tuottaja-säveltäjä Jani Lehdon ja musiikin monitaituri Pekka Tuppuraisen uusi yhtye  julkaisi esikoissinkkunsa The Last Song Is a Love Song viime elokuussa. Sinkku sai heti erittäin positiivisen vastaanoton Suomessa ja ulkomailla ja bändiä lokeroitiinkin saman tien Mewin, Scott Walkerin tai Sigur Rosin tyyppisten suuruuksien kaltaiseksi. Yhtyeen maaliskuussa julkaistu debyyttialbumi on kerännyt huikeita kehuja kotimaassa ja ulkomailla mm. Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa.

Viime kesältä tuttu Tavastian Kesäklubi valloittaa Tavastian jälleen tänä kesänä. Tarjolla on toukokuusta elokuuhun neljänä kesäperjantaina eturivin indie- ja pop-artisteja  ja samaan pakettiin dj-vetoiset tanssit keikkojen jälkeen Tavastian Lauantaidiskosta tuttujen DJ Erkon ja Harvestin johdolla Bändit soittavat kesäillan hämärtyessä ja heti niiden perään meno jatkuu indie/pop/rock-henkisen levymusiikin parissa aina aamuneljään saakka. Keikkojen jälkeen vapaa pääsy.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Soittoajat klo 22:00 ja 23:00, minkä jälkeen DJ-musiikkia.
Keikkojen jälkeen ilmainen sisäänpääsy.

 

Katso myös nämä