0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 1.6.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Samuli Putro

Takaisin

Ladataan...

www.putro.fi

Juha Vainio -tunnustuspalkinnolla huomioitu lauluntekijä Samuli Putro palaa Tavastia-klubille kesäkuun ensimmäisenä päivänä.  Putro julkaisi viime elokuussa kolmannen sooloalbuminsa "Tavalliset hautajaiset", joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle. Levyn ensimmäinen hittisingle ”Olet puolison nyt” valittiin Vuoden Biisi Emma-ehdokkaaksi  ja Samuli oli myös ehdokkaana Vuoden miessolisti –pystistä.

"Tavalliset hautajaiset" -albumin kappaleet ovat syntyneet Putron entisessä kotikaupungissa Raahessa. Kitararockista ja 90-luvun popmusiikista vaikutteita ottaneet laulut kertovat tarinoita kahtia jakautuneesta kansasta, ajan rajat ylittävästä rakkaudesta ja ihmisistä muualla Suomessa. ”Eeppistä ja suurikokoista rockmusiikkia, jonka tarkoituksena on pysäyttää kuulija huomaamaan, että arjessamme on myös muita toimijoita kuin 30-vuotiaat elämänsä kanssa hukassa olevat kaupunkilaiset. Kuvia pienistä yhteisöistä, eri-ikäisistä ihmisistä, ylpeistä ja sinnikkäistä oman tiensä kulkijoista,” Putro taustoittaa levyn teemoja. Tavalliset hautajaiset -levyn on tuottanut Eppu Kosonen.

Samuli Putron ensimmäinen soololevy "Elämä on juhla" ilmestyi helmikuussa 2009. Seuraavana vuonna Putro palkittiin Vuoden miessolistina Emma-gaalassa. Toinen levy "Älä sammu aurinko" julkaistiin maaliskuussa 2011.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21.00

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä