0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 21.9.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Reckless Love

Takaisin

Ladataan...

www.recklesslove.com

Energinen kasarihevin ja rock’n’rollin lähettiläs Reckless Love saapuu Tavastia-klubille lauantaina 21. syyskuuta ensi kuussa julkaistavan kolmannen albuminsa siivittämänä.

Uusi levy on nimeltään ”Spirit” ja se ilmestyy perjantaina 30. elokuuta. Parhaillaan radiossa soi albumin vauhdikas kesäsinkku ”Night of Fire”. Yhtye sai myös hiljattain ilouutisia: edellinen albumi ”Animal Attraction” on ylittänyt kultamyyntirajan kesäkuussa.

Tulevalle albumille on luvassa entistäkin mehevämpää soundia ja tarttuvan hillitöntä meininkiä. Olli kertoo levynteon tunnelmista: ”Tämä on paluu siihen mistä kaikki sai alkunsa, eli puhtaaseen tukkaheavymusiikin kirkasotsaiseen ja naiviin elämänriemuun. Bändi huokuu elämäntahtoa ja intoa. Haluamme kuollaksemme elää. Siltä tuntui kolmannen levyn tekeminen ja siihen kiteytyy myös suurin osa levyn sanomattomasta sanomasta ja Reckless Loven hengestä."

Kuva (c) Ville Juurikkala


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:00

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä