0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 4.5.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Raappana & Sound Explosion Band

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/raappanaman

Raappana & Sound Explosion Band juhlivat Tavastialla Tuuliajolla-albumin julkaisua kahdella keikalla, joista alkuillan keikka on ikärajaton.

Raappanan kolmas albumi "Tuuliajolla"-albumi ilmestyy 22. maaliskuuta. Vuonna 2010 julkaistu "Maapallo" yllätti monet - vähäisestä radiosoitosta ja melko hiljaisesta mediahuomiosta huolimatta albumi meni ensimmäisellä viikollaan suoraan Suomen virallisen listan ykköspaikalle. Uutta levyä on rakenneltu huolella muutaman viime vuoden ajan ja Raappanan viimeaikaiset sinkut ja videot ovat saaneet mainiota nostetta. JVG:n kanssa tehty fiittibiisi "Kran Turismo" oli kesän 2012 isoimpia hittejä ja valittiinkin vuoden 2012 radiobiisiksi. Uuden albumin ensimmäinen sinkku, erittäin omaelämänkerrallinen "Kauas pois" sai ensimmäisenä Raappanan biisinä osakseen todellista crossover-huomiota ja tuhdisti radiosoittoa. Kappaleen videota on katsottu parin kuukauden aikana reilusti yli miljoona kertaa. Albumin uusin sinkku "Kylmä kivi" on juuri iskenyt radioaalloille.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:30


Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä