0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 22.9.2012  /  Sellosali  /  Espoo

PloP & Benoît Delbecq Trio

Takaisin

Ladataan...

Lukuisista kansainvälisistä kiertuetuotannoistaan tunnettu Vapaat äänet ja kotimaisen jazzklubikulttuurin eturintamassa operoiva We Jazz toteuttavat syyskuussa korkeatasoisen jazz-illan, kun ranskalaispianisti Benoît Delbecqin trio ja kotimainen PLOP esiintyvät Sellosalissa.

Kansainvälisesti arvostettu pianisti Benoit Delbecq kiertää Suomessa syksyllä 2012 ranskalais-kanadalais-kongolaisen trionsa kera. Vuonna 2010 ilmestynyt trion levy The Sixth Jump sekä Delbecqin soololevy Circles and Calligrams ovat molemmat saaneet arvostetun Prix de l'Académie Charles Cros -palkinnon Ranskassa. Trion albumi pääsi myös vuoden 2010 parhaiden levyjen joukkoon The New York Timesin kriitikoiden  vuosikatsauksessa. Kokoonpanon musiikissa rytminen innovaatio kohtaa vahvan sävellystyön.

Yhteistoiminnalliseksi yhtyeeksi itsensä määrittelevä PLOP soittaa jäsentensä erikseen ja yhdessä tekemiä sävellyksiä sekä esimerkiksi Thelonious Monkin sävellyksiä tilanteen salliessa. Yhtyeen albumi An Sich heijasteli osuvasti trion yllätyksellisyyttä ja monivivahteisuutta, jotka värittävät myös PLOP:n kiitettyjä esiintymisiä.

Sellosalin syyskuisessa jazz-illassa luvassa on kovatasoinen kansainvälinen trio-mittelö, jonka tiimoilta yhtyeet nousevat lavalle myös yhdessä!

PloP: Mikko Innanen (saksofonit), Ville Herrala (kontrabasso) & Joonas Riippa (rummut)

www.mikkoinnanen.com
www.myspace.com/plopmusic

Benoît Delbecq Trio: Benoît Delbecq (piano), Jean-Jacques Avenel (kontrabasso) & Emile Biayenda (lyömäsoittimet)

www.delbecq.net


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet klo 18:00
Showtime: Showtime 19:00

Showtime: 19:00 - kesto 2 h 15 min, sis. väliajan

Myynnissä ryhmälippuja (10,80 € / kpl), ryhmän koko on minimissään 10 hlöä. Ryhmälippuja voi ostaa puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 €/min + pvm) tai suoraan toimipisteistä.

Sellosalin ovet aukeavat aina tuntia ennen esityksen alkua.
Naulakkomaksu 2 €. Kaikki paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Katso myös nämä