0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 17.4.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Pate Mustajärvi - levynjulkaisukeikka

Takaisin

Ladataan...

www.pate.fi

Pate Mustajärvi on 56:n ikävuotensa aikana julkaissut 18 studioalbumia Popedan nokkamiehenä ja kahdeksan soololevytystä. Huhtikuussa Patelta ilmestyy yhdeksäs sooloalbumi,  joka toistaiseksi kulkee työnimellä “Patentoitu”.  Ensimmäiseksi singleksi tältä albumilta valikoitui Jukka Takalon, Antti Lainaksen ja Vesa Holmalan nimenomaan Patelle räätälöimä kappale “Patarouva ja ässähai”, joka julkaistiin helmikuussa. Pate ihastui kappaleeseen ensi kuulemalta: “Nuoret miehet ovat tehneet minun näköiseni rallin."

Tulevalle albumille kerättiin ja tilattiin materiaalia melkein vuoden ajan.  Biisejä oli tarjolla 50 – 60, joista loppusuoralle selvinneistä 30 biisistä Pate yhdessä tuottajan kanssa valitsi 16-18 levytettävää.  Niistä sitten 12 parasta tulevat päätymään albumille.

Pate on itse materiaalista todella innoissaan: “Ensimmäinen soololevyni jolla ei ole yhtään vanhaa cover-versiota vaan kaikki kappaleet on sävelletty tätä levyä varten. Suomessa on hämmentävän paljon hienoja nuoria biisintekijöitä. Minulle oli melkoinen yllätys, kun huomasin että merkittävä osa levytettäviksi valituista kappaleista oli sellaisten biisinikkareiden tekemiä, joista en ole koskaan kuullutkaan”.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 24 €.

Katso myös nämä