0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 1.3.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Paleface & Matre - levynjulkaisukeikka, The Three Smiths, Hossni & co.

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/PalefaceOfficial

mcmatre.com

Kahdella viimeisellä studioalbumillaan, ”Helsinki – Shangri-La” sekä ”Maan tapa”, platinaa ja kultaa myynyt suomalaisen hiphopin ykköstykki Paleface täräyttää taas. Paleface on tehnyt Los Angeles -undergroundin veteraanin Matren kanssa yhteislevyn ”Food For The Gods”, joka julkaistiin 8. helmikuuta. Uutta levyä juhlitaan Tavastia-klubilla perjantaina 1. maaliskuuta, jossa kaksikko nähdään ensi kertaa yhdessä livenä.

Paleface palaa kahden suomenkielisen albumin jälkeen lähtöpisteeseen eli englanninkieliseen ilmaisuun. Viisi albumia julkaissut Paleface tunnetaan myös useista suomennosprojekteistaan sekä laajasta aktiivisuudestaan kulttuurin kentällä. Los Angelesin kasvatti, Matre, on tehnyt pitkän uran ja kiertänyt lavoja ympäri maailmaa. Matren albumeilla on vierailijoina kuultu muun muassa Prince Po’ta ja Key Koolia. Matre kuuluu Los Angelesin LA2TheBay-kollektiiviin ja on nähty lavalla mm. Public Enemyn ja Black Eyed Peasin seurassa.

Palefacen ja Matren tiet kohtasivat, kun Matre piipahti Euroopan kiertueellaan Suomessa. Eri vaiheiden jälkeen ajatus pitkäsoitosta konkretisoitui ja mukaan tuotantoon hyppäsivät Räjähtävä Nyrkki -yhtyeen suvereenit soittajat, kitaristi Aki Haarala, basisti Heikki Laine sekä lyömäsoittaja-studiovelho Abdissa Mamba Assefa. Session kuluessa studion ovesta käveli sisään vielä monipuolinen joukko vierailijoita, muun muassa Daddy Ous, Hossni Boudali ja tansanialainen laulaja-lauluntekijä Andrew Ashimba. Lopputuloksena on rajoja rikkova yhdistelmä perinteisiä b-boy-rytmejä, elektroa, afro-sävyjä ja backpacker-räppiä: 13 biisiä rap-lyriikkaa muuttuvasta maailmasta jossa musiikillisia rajoja ei ole. Biitti on tukeva ja läppä älykäs.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Showtimet:
Paleface & Matre 23:00, The Three Smiths 22:00, Hossni & co. 21:00

Katso myös nämä