0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 14.3.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Olavi Uusivirta

Takaisin

Ladataan...

www.olaviuusivirta.com

 

Olavi Uusivirran kuudes albumi "Ikuiset lapset" julkaistiin 28.2. ja keikkailu uuden levyn tiimoilta starttaa perjantaina 14.3. Tavastialta.

Ikuiset lapset -levy tehtiin karsimalla kaikki ylimääräinen pois ja keskittymällä olennaiseen, tarttuviin biiseihin ja timmiin soitantaan. "Kysyimme itseltämme: mitä suomirock voisi olla vuonna 2014. Tämä albumi on meidän vastauksemme. On ollut fiilis, että suomirock tapahtuu aina jossain muualla kuin Helsingissä - Tampereella, Joensuussa ja Porissa. Helsingissä termiä on karsastettu. Aivan suotta, ajattelen nyt", Olavi kertoo.

"Aiemmin olen ollut tosi analyyttinen biisintekijä. Tekstini ovat olleet monitulkintaisia ja niiden ympärillä on ollut koko ajan ironian kehiä. Nyt olen antanut itselleni luvan olla rehellinen. Ei haittaa, jos on sentimentaalinen, pateettinen, naiivi tai korni - kunhan vain itse vilpittömästi liikuttuu siitä, mitä on tehnyt."

Ikuiset lapset -albumin on tuottanut yhtyeen uusi kitaristi, mm. Ismo Alangon ja Hectorin kokoonpanoissa pitkään vaikuttanut Timo Kämäräinen.

Levyn ensimmäinen single Kauneus sekoittaa mun pään on radioista tuttu.

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä

Katso myös nämä