0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ma 5.8.2013  /  Kaisaniemen puisto  /  Helsinki

Helsinki Classic Festival presents: Neil Young & Crazy Horse

Takaisin

Ladataan...

NEIL YOUNG & CRAZY HORSE KAISANIEMEN PUISTOON ELOKUUSSA
Pääesiintyjää edeltää J. Karjalainen
Kesäillan aikana lavalle nousee myös Latebirds All Stars
feat. Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä, Tokela

Rockin peruspilari Neil Young & Crazy Horse on varmistunut Kaisaniemen puistossa maanantaina 5. elokuuta järjestettävän Helsinki Classic Festivalin pääesiintyjäksi. Vuonna 2008 Neil Young täytti Hartwall Areenan äärimmilleen, mutta silloin kokoonpano oli toinen - legendaarinen Crazy Horse on nähty Suomessa viimeksi 2001. Ennen päätähtiä lavalle nousee suomalaisen musiikin suurnimi J. Karjalainen sekä roots-musiikin klassikoista tunnettu superkokoonpano Latebirds All Stars. Pääsyliput tulevat myyntiin maanantaina 25. maaliskuuta.

Neil Young on yksi musiikkihistorian vaikutusvaltaisimmista laulaja-lauluntekijöistä joka syystä on päässyt Rock 'n' Roll Hall of Fameen. Kappaleet "Heart of Gold", "My my, hey hey", "Harvest Moon" sekä riemukas "Rockin' in the Free World" ovat klassikoita. Vuosi 2012 oli herkullinen Neil Youngin faneille, sillä mies julkaisi runsaasti uutta musiikkia Crazy Horsen kanssa vuosikymmenen tauon jälkeen: ensin ilmestyi "Americana" ja sitten vielä tupla-albumi "Psychedelic Pill".

Suomen suosituimpiin muusikoihin lukeutuva J. Karjalainen on viime viikoina täyttänyt tarinoineen lehtien kansia ja sisäsivuja. Syynä on odotettu albumi "Et ole yksin", joka saatiin vihdoin kauppoihin viime perjantaina. Karjalainen on palannut juurilleen perinteiseen rock-ilmaisuun työstettyään amerikansuomalaisia kappaleita levyillä "Lännen-Jukka" (2006), "Paratiisin pojat" (2008) ja "Polkabilly Rebels" (2010). Uusin single "Mennyt mies" on iso radiohitti ja video on kerännyt yli 950 000 katselukertaa YouTubessa.

Latebirds All Stars on roots-musiikin klassikoita esittävä suomalainen superkokoonpano. Taiturillisen taustayhtyeen solisteina nähdään Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä ja Tokela.

Kolmatta kertaa järjestettävä Helsinki Classic Festival esittelee rockin klassikkoartisteja sekä kiinnostavia tulokkaita. 2012 pääesiintyjänä oli Sting ja, kuten silloinkin, myös tulevana elokuuna Helsingin ytimessä sijaitseva Kaisaniemen puisto täyttyy mahtavasta musiikista, laadukkaasta ruokatarjonnasta sekä viihtyisästä tunnelmasta. Alueelle tulee viime vuoden tapaan myös penkkejä, jotta tanssimisen ja ystävien tapaamisen lomassa yleisöllä on mahdollisuus levähtää. Istumapaikat ovat numeroimattomia.

www.neilyoung.com
www.jkarjalainen.fi
www.latebirds.com

 


Ikäraja: K-18
Aika: Portit auki klo 14:00

Lippuja saatavilla myös tapahtuman ovelta.

Aikataulu
Klo 14 portit festivaalialueelle avataan
n. klo 16.30 Latebirds All Stars feat. Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä, Tokela
n. klo 18 J. Karjalainen
n. klo 19.30 Neil Young & Crazy Horse

 

Katso myös nämä