0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 15.12.2016  /  Bar Loose  /  Helsinki

Maritta Kuula ja Karvanopat, Martha ja Vankkurit

Takaisin

Ladataan...

barloose.com/

Kun Maritta Kuula & Karvanopat nousevat lavalle ei voi koskaan tietää mitä on luvassa: musiikissa saattaa tuoksahtaa bossanova, rock, proge tai vaikkapa electronica, oman Karvanoppa soundin maustamana tietenkin.
Lyyriset tunnelmat vaihtuvat käden käänteessä tyylikkäiksi diskokappaleiksi ja vilahtavat sitten jouluaatoksi odottamaan mummon rieskaa pohjoisesta.

Kuula ja bändi ovat julkaisseet omaperäisiä levyjään vuodesta 1992. Tällä kertaa mukana ovat rummuissa Heikki Tikka, koskettimissa Janne Lastumäki,  kitarassa Pauli Saarikivi jaa basson varressa Risto Kämäräinen.  Tanssikengät jalkaan ja jouluostoksilta keikalle. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/1135514683191271/


Martha ja Vankkurit orkesterin peruskivi on muurattu suomalaiseen hulluuteen. Orkesterin metakantri ja punkbossa muutamine tarkoin valittuine covereineen hehkuu omaa näkemystään tulevaisuuden klassikoista.
Yhtye repeää myös uhkaavan leijuvasta Cowboy Junkies -tyylistä kepeiden poprallien kautta hempeään tangoon, tai synkkään rakkauslauluun.

Asiasta ei ole liikoja meluttu, mutta bändi on pikkuhiljaa kypsytellyt antiaan äänitteenä julkaistavaan muotoon. Vuoden päätteeksi syntyi kuitenkin halu järjestää latautunut jälleennäkeminen yleisön kanssa.

https://www.facebook.com/events/212186669217533/


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 12 €