0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.9.2016  /  Bar Loose  /  Helsinki

Maco Oey & Band (Levyjulkkarikeikka), Hukka ja Mama, Suomenlinnan Suolakurkut

Takaisin

Ladataan...

barloose.com

MACO OEY & BAND (levyjulkkarikeikka)

Bar Loosessa juhlistetaan Maco Oeyn viidettä soololevyä, joka näkee päivänvalonsa 23.9.2016! Maco tekee suomenkielistä iskelmällä maustettua pop-musiikkia, jota nimittää positiivinen ja avoin yleisvire. Levyltä on julkaistu singlet Laulujen laulu ja Kesäkissa, jotka ovat molemmat saaneet osakseen paljon radiosoittoa. Keikalla Macoa säestävät hänen luottomuusikkonsa Janne Saksa (kitarat), Sakari Löytty (rummut) ja Sakari Tiikkaja (basso), jotka vastaavat myös levyn instrumentaatiosta. 

Hukka ja Mama on Vääksystä kotoisin oleva, lapsuudenystävistä muodostuva helsinkiläinen pop-duo. Hukka säveltää ja sanoittaa kappaleet ja molemmat laulavat. Kaksikko myös soittaa itse suurinta osaa levyn soittimista. Hukka ja Mama osallistuivat vuoden 2014 UMK-kilpailuun, jossa he pääsivät finaaliin asti kappaleellaan Selja.

Yhtye kypsytteli ja hioi rauhassa eponyymia esikoisalbumiaan, joka ilmestyi 1.4. Albumilta on julkaistu singlet Peilipallon alla sekä Ei ole pohjaa, josta on myös tehty hienon hieno musavideo.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Narikkamaksu lipunostaneille 1 € (norm. 3 €)