0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 30.1.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Luomustudio-klubi: Redrama, Super Janne, Lossi T & Juoksut; juontajana Roope Salminen

Takaisin

Ladataan...

Luomustudio on musiikkimedia, joka julkaisee videoita artisteista soittamassa omaa musiikkiaan akustisesti. Se aloitti toimintansa vuoden 2012 alussa ja on tähän mennessä kuvannut jo yli viisikymmentä videota. Näiden lisäksi Luomustudio järjestää Luomustudio-klubia, mikä tunnetaan suuren tomaattilogon ohella myös jokaisella klubilla toteutettavasta live-taltioinnista. Tammikuun 30. päivä klubin artisteina Tavastialla nähdään Redrama, Super Janne sekä Lossi T & Juoksut.

Pitkän linjan rap-uranuurtaja Redrama palasi hittilistoille vuonna 2012 julkaisemalla kaksi runsasta radiosoittoa saanutta sinkkua ”Kickstart” ja ”Dumb!”. Rapin ja tanssipopin välimaastossa nykyään seilaavan artistin uusi albumi julkaistaan alkuvuodesta 2013. Aikaisemmin Redrama on julkaissut kolme täyspitkää albumia ja lähiaikoina hänet on nähty paitsi soolona, myös GG Caravanin kokoonpanossa.

Super Janne on helsinkiläinen rap- ja soul-artisti, jonka musiikissa muistetaan ottaa rennosti. Sooloartistina hän on reilun puolen vuosikymmenen aikana profiloitunut karismaattiseksi live-viihdyttäjäksi sekä lahjakkaaksi säveltäjäksi ja tuottajaksi. Kaikki kolme albumiaan Super Janne on kirjoittanut, tuottanut, äänittänyt, miksannut ja masteroinut itse.

Nykyään kahdeksanhenkinen Lossi T & Juoksut on löytänyt oman soundinsa Helsinkiläisen underground-rapin, Jamaikalaisten rytmien sekä pelimannimeiningin risteyskohdasta. Bändin orgaaninen ja yllätyksellinen live-meininki saa kuulijansa varmasti hyvälle tuulelle. Yhtye julkaisi kesällä 2012 omaa nimeään kantavan debyyttialbumin.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä