0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 15.12.2012  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Luomustudio-klubi: Akustinen iltapäivä Tavastialla - Satellite Stories, Big Wave Riders, Laura Moisio, Suomen Zorro & Elämän paineet

Takaisin

Ladataan...

www.luomustudio.fi/artistit/satellite-stories

www.luomustudio.fi/artistit/big-wave-riders

www.luomustudio.fi/artistit/laura-moisio

www.luomustudio.fi/artistit/suomen-zorro-elaman-paineet

Juontaja: Roope Salminen

Satellite Stories on neljän oululaisnuorukaisen muodostama raikasta tanssittavaa indierockia soittava yhtye, joka varsin lyhyestä urastaan huolimatta on noussut nopeasti maamme lupaavimpien musiikkivientitoivojen joukkoon. Musiikkialan ammattilaiset ja musiikkimedia ovat valinneet yhtyeen 2012 Tulevaisuuden tusinaan. Meriittilistasta löytyy useiden Keski-Euroopan kiertueiden ja Japanin kiertueen lisäksi mm. keikat suurimmilla suomalaisilla kesäfestareilla, soittoa MTV USA:n ohjelmistossa. Yhtyeen debyyttialbumi Phrases to Break the Ice julkaistiin 21.9.2012.

Big Wave Riders on keväällä 2010 perustettu helsinkiläisyhtye. Bändin tarkoituksena on tehdä uutta ja raikasta musiikkia ennakkoluulottomasti. Heti ensimmäisten demojulkaisujen jälkeen yhtye alkoi keikkailla ympäri Suomea ahkerasti ja loppukesästä 2011 se julkaisi seitsemän kappaleen EP:n uuden Soliti levy-yhtiön kautta. Vuosi tästä eteenpäin julkaistiin odotettu debyyttialbumi Life Less Ordinary, minkä yhteydessä keikkoja on riittänyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Laura Moisio on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki hymyilyttää, liikuttaa, herättää ja hiljentää. Hänen äänensä on suloinen, mutta samaan aikaan äärettömän voimakas. Se kietoutuu kuulijansa ympärille ja vangitsee kuuntelemaan herkeämättä. Laura on julkaissut Hyvä Päivä EP:n vuonna 2010, joka sai paljon positiivista huomiota osakseen. Tällä hetkellä Laura kirjoittaa uusia kappaleita äänittää biisejä julkaisukuntoon.

Suomen Zorro & Elämän paineet
Yhtyeen ollaan kuvailtu soittavan tummanpuhuvaa "traumafolkkia" countryrock- ja iskelmävivahteilla. Lyriikoiden taustalla kerrotaan olevan sairaalatraumoja, rakastuminen, jäätävä nostalgia ja puiden linnut. Kesällä 2008 perustettu yhtye on keikkaillut ahkerasti pääkaupunkiseudun musiikkiklubeilla ja baareissa, ja syksyllä 2011 se julkaisi singlen 13 ja keväällä 2012 EP:n joka kantaa nimeä Oletko terve?


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet klo 13:30

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Showtime: 14:00

Rajattu anniskelualue (K-18)


 

Katso myös nämä