0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 20.9.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Kuningasidea, Jutty Ranx (US/FI)

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/kuningasidea

www.facebook.com/juttyranx


Käpylässä perustettu 12-henkinen reggaeta ja rappia yhdistelevä Kuningasidea on nauttinut hyvästä nosteesta ja täyteen ahdetuista keikkapaikoista jo parin vuoden ajan. Vauhdikkailla keikoilla yhdistyvät monenmoiset soittimet ja henkselit. Yleisö heiluu ja tanssii hiestä märkänä positiivisessa kaaoksessa. Kuningasidea on myös tasapainoa: se on jäsenilleen elämäntapa, se on rakkautta musiikkiin ja ihmisiin. Tätä kaikkea on luvassa myös Tavastialle, kun rytmiryhmä nousee klubin lavalle perjantaina 20. syyskuuta.

Yhtye julkaisi ensimmäisen sinkkunsa, ”Enemmän duoo ku sooloo”, maaliskuussa 2012 ja debyyttialbumi ”On uusi aika” seurasi perässä saman vuoden kesänä. Poppoo työstää parhaillaan uutta materiaalia. Kakkosalbumin on luvattu ilmestyvän jo tämän vuoden puolella. Levy ensimmäinen single ”Oma pää” vapautettiin radioaalloille kesäkuussa.
 
Keikan lämppärinä nähdään Los Angelesista ponnistava Jutty Ranx. Uuden sukupolven popyhtye yhdistelee taitavasti elektrosävyjä flirttaileviin biitteihin. Yhtyeen muodostavat dj ja biisintekijä Jaakko Mannisen lisäksi vokalisti Justin Taylor sekä multi-instrumentalisti Ryan Malina. Kolmikko säveltää, sanoittaa ja tuottaa koukuttavat kappaleensa itse. Keikoilla Jutty Ranx esiintyy livebändin kanssa. Yhtye työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka on määrä ilmestyä lähiakoina.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Liput ovelta 14 € mikäli jäljellä.

Showtimet klo 22 ja 23

Katso myös nämä