0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 16.4.2013  /  The Circus  /  Helsinki

Killswitch Engage (USA), Sylosis (UK), Heartist (USA)

Takaisin

Ladataan...

www.killswitchengage.com

sylosis.com

www.heartistband.com

Killswitch Engagea pidetään laajalti metalcore-genren tärkeimpänä kulmakivenä ja yhtye onkin myynyt pelkästään kotimaassaan Yhdysvalloissa yli neljä miljoonaa albumia. Killswitch Engage on työstänyt viime kuukaudet uutta albumiaan, joka julkaistaan pääsiäisen tienoolla. Levyn tuottajaksi yhtye pestasi brittiläisveteraani Andy Sneapin, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Arch Enemyn, Megadethin ja Testamentin kanssa. Oman panoksensa tuotannolliseen puoleen on antanut myös Killwitch Engage -kitaristi Adam Dutkiewicz, joka on kunnostautunut tuottamalla aikaisemmin mm. All That Remainsia, As I Lay Dyingia ja The Devil Wears Pradaa.

Tuleva levy tulee olemaan Killswich Engagelle virstanpylväs, sillä se on alkuperäissolisti Jesse Leachin yhtyeeseenpaluualbumi. Leach korvasi viime vuonna yhdeksän vuotta bändissä laulaneen Howard Jonesin, ja valtava palo musiikintekemiseen löytyi jälleen. Bändi on lupaillut uudesta albumista uransa tiukinta ja myös soittonopeus tulee olemaan huipussaan.


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varauksia voi tehdä puhelinpalvelussa ja toimipisteissä kahden ensimmäisen myyntipäivän ajan (to-pe 31.1-1.2). Varausaika 2 päivää.

Nettikaupassa vain ostoja.

Showtimes:

 

19:30 Heartist
20:30 Sylosis
21:30 Killswitch Engage

Katso myös nämä