0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.12.2016  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kesä, Rain Diary

Takaisin

Ladataan...


Kesä on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen postpunk-yhtye, jonka musiikki on mollivoittoista ja tummanpuhuvaa, 80-luvun alun uusromantiikalla ja popilla kuorrutettua rockia. Yhtyettä on useasti verrattu legendaariseen Mustaan Paraatiin. Yhtye kasattiin kahdessa tunnissa laulaja Salmisen Facebookissa jakaman tilapäivityksen jälkeen, jossa luki seuraavaa: "Toiset ottaa kesäkissoja tai kesähoitoja. Mä haluun kesäbändin. Tehään koko kesä musaa, demo, kaks keikkaa syksyllä ja sit hajotaan." No, Kesä ei hajonnut, vaan yhtyeen eponyymi esikoisalbumi julkaistiin vappuaattona 2015 ja se debytoi Suomen virallisen listan sijalla 36. Jatkoa on piakkoin luvassa!

 

Illan avaa säröistä gootti-poppia urkuroiva Rain Diary, jonka urbaanisti sykkivän syna-rockin yhteydessä mainitaan referensseinä mm. Depeche Moden & IAMX:n kaltaiset artistit. Rain Diaryn syksyllä 2013 julkaistulle ja Suomen virallisen listan sijalla 30. debytoineelle Lights Are Violent Here -esikoisalbumille on luvassa jatkoa ensi keväänä. Tämän kotimaisen synkistelyskenen vientilupauksen tuleva Black Weddings -julkaisurundi kattaa näillä näkymin kotimaisten keikkalavojen lisäksi niin Keski-Euroopan kuin Venäjän klubitkin.

 

 


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1 € (norm. 3 €)