0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 5.10.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Kauko Röyhkä & Narttu

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/pages/Kauko-Royhka-virallinen

Viime vuonna toivepaluun tehnyt, yksi 1980-luvun merkittävimmistä suomirock-yhtyeistä Kauko Röyhkä & Narttu saapuu klubikeikalle Tavastialle lokakuun alussa.

Kauko Röyhkän musiikkia on aina ollut vaikea lokeroida. Se on ollut välillä kaunista ja rumaa, tyylikästä ja törkeää, hauskaa ja koskettavaa. Röyhkästä on oltu montaa mieltä, mutta Nartussa soittavat muusikot ovat aina saaneet yleisön varauksettoman ihailun. Bändin tunnetuimmat biisit kuten Lauralle, Onnenpäivä, Nivelet, Maa on voimaa, Paska kaupunki, Mieluummin vanha kuin aikuinen, Pikku enkeli, Talo meren rannalla, Mainostaulujen taakse ja Paha maa eivät koskaan olleet isoja hittejä, mutta siitä huolimatta ne ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen lukuisiin tiedostaviin faneihin ja artisteihin.

Kauko Röyhkä & Nartun "Pois valoista - live 2012" julkaistaan 8. syyskuuta. Albumilla mukana ovat useimmat yhtyeen klassikkobiiseistä ja muutamia vähemmän tunnettuja helmiä. Niin livelevyllä kuin tulevalla konserttikiertueella bändissä ovat Kaukon lisäksi mukana Tommi Viksten (kitara), Jarmo Heikkinen (kitara), Heikki Tikka (rummut), Mats Huldén (basso) ja Pekka Gröhn (koskettimet)


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 25 € mikäli jäljellä
Showtime 21:00

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä