0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Su 30.3.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian Lastenkonsertit: Jussi & The Boys

Takaisin

Ladataan...

Tavastian lastenkonsertti: Jussi & The Boys
Pojat asialla 50 vuotta!

Vuonna 1964 perustettu The Boys on maamme vanhin yhtäjaksoisesti toiminut rock-yhtye. Sitä on kutsuttu joskus pop-opistoksi, joskus taas Suomi-rockin soivaksi museoksi. Tämän päivän Boys-yhtye koostuu neljästä pitkän linjan musiikin ammattilaisesta: Jussi Raittinen, laulu ja basso, Eero Lupari, kitara ja laulu, Jari Metsberg, kitara ja laulu, sekä Rudy Ryynänen, rummut ja laulu. Yhtye on myös esiintynyt koululaisille yli kolmen vuosikymmenen ajan ja vieraillut sadoissa kouluissa ympäri Suomen.

The Boysin lastenkonsertissa kuullaan Jussi Raittisen ja yhtyeen levyttämää monipuolista lastenmusiikkia; mm. Villahousrock, Ville ja Valle, Intiaanin sotahuuto sekä tietenkin Jussi & The Boysin vuoden 1974 Syksyn sävel -voittaja, Metsämökin tonttu, totta tosiaan! Rockin ohella Boys esittää mm. kansanlauluja rautalankaversioina ja laulattaa pikkuväkeä, jota myös opastetaan taputtamaan oikeaan tahtiin. Lisäksi yhtyeen jäsenet esittelevät instrumenttinsa ja niiden eri soittotapoja.

Jussi & The Boys kiertää edelleen tavallisten keikkojen ohella konsertoimassa oppilaitoksissa. Alakouluille esitetään rockhenkistä lastenmusiikkia ja yläkouluille sekä lukioille pidetään rockmusiikin historian oppitunteja. The Boys-yhtyeen juhlavuonna 2014 julkaistaan uusi levy sekä "Vanha rokkistara"-kirja ja pidetään juhlakonsertteja, joista yksi on tämä Tavastian lastenkonsertti.

Konsertissa levymusiikista vastaa Lasten oman radion DJ. Lasten oma radio on kaikkien lasten nettiradio, joka soittaa lastenmusiikkia isoäidin lapsuudesta uusimpiin lastenlevyihin joka päivä klo 6.00 - 22.00 osoitteessa www.lastenomaradio.fi


Ikäraja: ikärajaton
Aika: ovet 14:00

Showtime 15:00

Sylivauvat maksutta.
Konsertin kesto n. 1 tunti.
Ennakossa myydään perhealennuslippuja, ovella myydään vain 1 hengen lippuja.

Tavastialla on ilmainen vaatesäilytys, vaunuparkki ja puffetti, josta saa pientä syötävää ja juotavaa pienellä rahalla.

 

Katso myös nämä