0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 21.6.2013  /  Tavastia-klubi & Semifinal  /  Helsinki

Juhannus Stadissa: J. Karjalainen, Suora Lähetys, Tiisu

Takaisin

Ladataan...

jkarjalainen.fi

www.suoralahetys.com

www.facebook.com/tiisuofficial

”Ystävät, mua kuunnelkaa ja mukanakin laulaa saa, kun kerron teille pienen tarinan. Tää on laulu Laura Häkkisen ja silmien niin sinisten, oli juhannus ja siitä aloitan.”
 - J.Karjalainen: Laura Häkkisen silmät

Tämä on kaikille niille, jotka aikovat viettää juhannuksensa stadissa. Aattona 21.6. Tavastia on auki Semifinalia myöten ja keskikesän juhla tulee näkymään sekä kuulumaan klubiympäristössä.

Jo tuplaplatinaan myyneellä ”Et ole yksin” -albumillaan ja kevään keikoillaan koko kansan kainaloonsa napannut J.Karjalainen valloittaa illan pääesiintyjänä. Yhteislauluun juhannuksena päästään niin uusien kuin vanhojenkin hittien parissa. Kaksi huhtikuista loppuunmyytyä iltaa Tavastialla osoittivat, että J.Karjalainen, Janne Haavisto, Mikko Lankinen, Pekka Gröhn ja Tom Nyman ovat uskomattoman kovassa iskussa.

Tavastian puolella illan avaukseksi kuullaan lauluyhtye Suoran Lähetyksen uniikkia stemmalauluja ja romanisoundia. Vuoden 2009 Ourvision-voittaja julkaisi viime vuonna odotetun esikoisalbuminsa ”Olet yksi meistä”, jonka sävellystytöstä vastasi Esa Nieminen ja sanoituspuolesta mm. Ilkka Vainio.

Tavastian alakerrassa Semifinalissa puolestaan musisoi nuori somerolainen muusikko Tiisu yhtyeineen, jonka musiikissa Balkan, Suomen tanssilavat, rehellinen pop ja murrosikäisen keskeneräinen ajatusmaailma kohtaavat kumartelematta.

Keikkojen jälkeen juhannustanssit jatkuvat aamuneljään levymusiikin parissa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-04:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Aaton aikataulu:

Tavastia
18.00 ovet
19.00 Suora lähetys
20.30 J. Karjalainen
Semifinal
18.00 ovet
19.30 Tiisu

Katso myös nämä
Tavastia-klubi & Semifinal
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki