0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 1.6. - Ma 31.12.2012

Ilveksen Rokkimenut

Takaisin

Ladataan...

Suomen kuuluisimman rock-klubin, Tavastian, kylkiäisravintola Ilveksessä toteutettiin kuukausittain vaihtuva rokkimenu, johon monet eturivin rockmuusikot suunnittelivat kantakapakalleen kokonaisen päivälliskattauksen alku-, pää- ja jälkiruokineen. Aterioita olivat suunnittelemassa mm. Jonna Tervomaa, A. W. Yrjänä, Jyrki 69, Andy McCoy, Marco Hietala, Kalle Ahola ja Herra Ylppö. Juomasuositukset laati "rokkareiden kummisetä" Juhani Merimaa.

Kirja esittelee ruoat ja niiden valmistusohjeet. Jokainen menu pohjustetaan asianomaisen rokkikokin haastattelulla ja loppusilataan juomasuosituksin. Teos sisältää myös hyppysellisen historiaa ja ripauksen aitoa tunnelmaa. Ari Talusénin upeat kuvat tuovat veden kielelle.

Tätä kirjaa ei pidä avata nälkäisenä ja kaukana lähimmästä keittöstä, sillä se aiheuttaa välittömän ruoanhimon. Kirjan voi myös ymmärtää komppina, jonka varassa on hyvä improvisoida.

ILVEKSEN ROKKIMENUT on rento kirja kepeästä kokkauksesta ja rock-kulttuurista kiinnostuneille. Oiva lahja ihmiselle, joka rakastaa ruokaa, rockia, rempseitä tarinoita ja tilannehuumoria.

Syötävän hyvä!

 

 


Kikke Heikkinen, Santtu Parkkonen & Ari Talusén: ILVEKSEN ROKKIMENUT

Mitä syntyi, kun rokkarit päästettiin ravintolan keittiöön? Miksi he sinne halusivat ja kuka heidät sinne laski? Upeasti kuvitettu kirja muikeasta matkasta makujen maailmaan!

Katso myös nämä