0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 14.6.2014  /  Männistö  /  Kellokoski

Ilofestival

Takaisin

Ladataan...

www.ilofestival.fi

Varmistuneet esiintyjät: Scandinavian Music Group, Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet, Dave Lindholm B. Inventive, Paleface, Muuan Mies, Lau Nau, Jari Rättyä & Käärmekeitto, 20 000 Hz, Kvantti Elefantti, Valmistusvirhe, Iida Umpikuja, Salomo Reggae

Perjantaina 13.6. järjestettävään Ilokonserttiin liput tästä.

Raikas Ilofestival tuo musiikkia ja kulttuuria Tuusulaan

Toista kertaa järjestettävä koko perheen riemukas Ilofestival järjestetään lauantaina 14.6.2014 jälleen Männistön lavalla Tuusulan Kellokoskella. Festivaali tarjoaa tänäkin vuonna niin musiikkia kuin teatteria ja runoutta. Voima-lavalle nousevat suomalaisen folkin kestosuosikki Scandinavian Music Group airueenaan Terhi Kokkonen ja Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet ja Suomi-hiphopin svengaava omatunto Paleface. Vanhan kaartin johtotähti Dave Lindholm tarjoaa voittamattoman mollivoittoisia ja voimakkaita säveliä uuden yhtyeensä B. Inventive kanssa.

Monelta Ilon artistilta ensi keväänä uusi platta

Suomen kulttuuriskeneä seuranneet ovat varmasti huomanneet laulaja-lauluntekijä Yonan uusimman albumin Vaikka tekee kipeää, ei haittaa osakseen saaman suosion. Live-yleisö on ollut vähintäänkin yhtä hurmioitunutta kuin levyn ostajatkin. Tangoprisessaksikin nousseelta Yonalta on tulossa ensi vuoden alkupuolella uusi tangoon painottuva levy. Yonan kymmenhenkinen Orkesteri Liikkuvat Pilvet on täydentynyt harpistilla ja yhtye on ammattilaisten ja omien sanojensa mukaan noussut "uudelle levelille", joka näkyy ja kuuluu keikoilla yleisön lähes uskonnollisena hurmoksena.

Paikkansa suomalaisen pop-rockin yhtenä kärkinimenä vakiinnuttanut yllätyksellisistä sanoituksistaan ja soudeistaan tunnettu Scandinavian Music Group hellii uuden, keväällä 2014 ilmestyvän levyn kappaleilla yleisöä. Vanhan kaartin Dave "Isokynä" Lindholm on koonnut uuden yhtyeen, B. Inventive, ja on taas täydessä vedossa. Yhtyeeltä on ilmestymässä uusi levy juuri juhannukseksi.

Paviljongissa folkin tahdissa

Männistön suuressa Soundi-tanssipaviljongissa soittava Muuan Mies on suomalainen folkyhtye, jonka musiikissa on nostalgisia piirteitä ja vaikutteita rillumareista. Yhtyeen laulusolisti on Ismo Puhakka.
Iltapäivässä esiintyvä Lau Nau kulkee omia polkujaan folkin saralla. Hän on julkaissut kokeellista ja leikkisää musiikkiaan vuodesta 2005 asti Yhdysvalloissa, ja uusin, 2012 Suomessa Fonalin julkaisema levy Valohiukkanen on tuonut Lau Naun myös suomalaisen yleisön tietoisuuteen keräämällä ehdokkuuksia Teosto-, Emma- ja Femmapalkinnoissa. The Wire on valinnut Lau Naun Philadephian-keikan yhdeksi 60 vaikuttavimmista keikosta ikinä.

Festivaalipäivän päättää järvenpääläislähtöinen 20 000 Hz, jonka rumpukompit 80-luvun Yamahalta. "Olemme elektromusiikin Ramones", bändi itse kertoo. Luvassa on nyrjähtänyttä discoa performance-hengessä Lo-Fi -soundeilla.

Keski-Uusimaa-lavalla esiintyvät Valmistusvirhe, Iida Umpikuja ja Salomo. Valmistusvirhe on T.E.P. Leppäsen mies ja kitara -sooloprojekti, joka kaikessa haudanvakavuudessaan on hillitön kurkkaus matkalaulujen maailmaan. Uuden albumin keväällä julkaiseva laulaja-lauluntekijä Iida Umpikuja tulee Turusta omien sanojensa mukaan naivin kilttien kappaleidensa kanssa. Ilofestivalin tämän vuoden reggaetarjonnasta vastaa Salomo, raaseporilainen nouseva reggaeartisti. Salomo tuskin jättää ketään kylmäksi omalla olemuksellaan, tuoden tansseihin laajan skaalan värejä ja värähtelyjä! Totuttuun tapaan Ilofestival tarjoaa ruokamaistiaisia ympäri maailman - Yhdysvalloista aina Afrikkaan.

Runous

Järvenpään Taitelijat elossa, Jäte, on ryhmä, jonka intohimona on taide, kaikki sen muodot ja muodottomuudet. Voit yksin tai ystäviesi kanssa tehdä taiderunoja, joita on mahdollisuus kuulla myös livenä paikan päälle. Tule ja löydä runoilija itsestäsi tai jos et löydä runoilijaa, voit löytää ainakin uusia puolia itsestäsi. Tule ja koe JÄTE.

Runonlausunnat kello 16.30, 18.30 ja 20.30. Runopajatoimintaa koko festivaalin ajan.

Teatteri

Teatteri Kurimus Osk keskittyy aloitusvuotenaan väkivaltaan ja sen tutkimiseen. Kurimus on kunnianhimoinen teatteriosuuskunta, jolla on rohkeutta ja taitoa yhdistää useita eri taiteenaloja. Pyrkimyksenä on luoda innovatiivisia ja pysäyttäviä esityksiä. Teatterin erityisosaamisalue on kauhuteatteri.

Teatteri Kurimus Ilofestivalilla Kurimus Osk:lta nähdään esitystaideteos Tahraton, jonka kesto on noin 3-4 tuntia alkaen kello 15.00.

Myös suosittu käsityöläisbasaari kokoaa alueen käsintekijät myymään uniikkeja tuotteittaan.

Ilo on myös lasten juhlaa! Päivän aikana lapsille on luvassa kasvomaalausta, letitystyöpajaa ja tarinateatteria.

Festivaalibussi:

Järvenpään rautatieasemalta kulkevat bussit festivaalialueelle non-stopina. Matka Järvenpäästä Kellokoskelle kestää kymmenisen minuuttia ja hinta on 3,50 euroa per suunta.

Varmistuneet esiintyjät: Scandinavian Music Group, Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet, Dave Lindholm B. Inventive, Paleface, Muuan Mies, Lau Nau, Jari Rättyä & Käärmekeitto, 20 000 Hz, Kvantti Elefantti, Valmistusvirhe, Iida Umpikuja, Salomo Reggae


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 14:00-00:30

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.

Suomen ammattiinopiskelevat Sakki ry.:n jäsenet, Suomen elintarviketyöläisten liitto SEL:in jäsenet ja Keski-Uusimaa-lehden klubikortin omaavat ovat oikeutettuja alennuslippuihin.
Jäsenkortti näytettävä portilla.
Alennuslippuja 2kpl/kortillinen henkilö.

Liput ovelta 37 €

Katso myös nämä
Männistö
Männistöntie 4, 04500, Kellokoski