0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 21.12.2012  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Huoratron, Bendagram

Takaisin

Ladataan...

www.huoratron.com

Huom! Femme En Fourrure on joutunut perumaan esiintymisensä. Tilalla nähdään Bendagram, joka esiintyy klo 23:00 alkaen.

Mayojen maailmanlopunpäivänä Tavastialla jysähtää, kun klubin valtaavat Huoratron, Femme En Fourrure sekä DJ:t Drugz, Erkko, Niko Likainen, Antti Salonen ja T.A. Kaukolampi.

Teknoa ja 8-bittistä soundia yhdistelevä Huoratron eli Aku Raski on jo pitkää toiminut konemusiikkikentällä ja vienyt musiikkinsa pimeää ilosanomaa myös ympäri maailmaa, lämmittelyt muun muassa elektronisen musiikin megatähteä Skrillexiä. Artistin debyyttialbumi ”Cryptocracy” ilmestyi alkuvuonna maineikkaan Last Gang Recordsin kautta, jonka talliin lukeutuu artistin hengenheimolaisia, kuten Crystal Castles, Boyz Noise ja MSTRKRFT. Levy-yhtiö on jo julkaissut myös albumia pohjustavan ”Prevenge”-julkaisun, joka sisältää artistin aikaisemmat EP:t ”Corporate Occult” ja ”$ Troopers”. Huoratron aloitti uransa kokeellisella elektrolla, soittiminaan vain kaksi Game Boy –konsolia. Sittemmin repertuaari on kasvanut, mutta lähtökohta on pysynyt yksinkertaisen raakana. Luvassa on fyysistä ja tummaa konepauhua, joka uppoaa yleisöön myös konemusagenren ulkopuolella, tästä todisteena mm. artistin keikka viime kesän Tuska-festivaalilla.

Illan toisesta livestä vastaa tyylikäs helsinkiläiskaksikko Femme En Fourrure, joka yhdistelee vaikutteita Detroit-technon minimalismista varhaiseen houseen ja discoon.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

DJs:
Drugz
Erkko
Niko Likainen
Antti Salonen

Aikataulu/timetable:

21.00 T.A. Kaukolampi
22.00 Drugz
23.00 Bendagram (live)
23.40 Niko Likainen
00.40 Erkko
01.30 HUORATRON (live)
02.30 Antti Salonen
-03.30


Katso myös nämä