0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.10.2016  /  Bar Loose  /  Helsinki

Greenhouse AC, Köysistö Et Cetera (levyjulkkarit), Autiomaa

Takaisin

Ladataan...

barloose.com/

Bar Loosessa Helsingissä kuuluu perjantaina 21.10. kummia, kun lauteille astelee kolme Stupido Recordsin uutta ja vanhempaakin artistia. Illan avaa rovaniemeläinen Autiomaa, jolta Stupido julkaisee tammikuussa albumin. Keskimmäisenä soittaa tuusulalainen Köysistö et cetera, jolta ilmestyy 14.10. Rappion kulta-aika -niminen albumi Stupidon kautta. Illan päättää niin ikään rovaniemeläinen altrock-legenda Greenhouse AC. Rovaniemeläisbändejä yhdistää levy-yhtiön lisäksi myös myös sukulaisuus, Autiomaan laulaja-lauluntekijä Otto Mikkola on Greenhouse AC:n kitaristin Jari Mikkolan poika.

Kuuma Linja-zinen sivuiltakin tuttu rovaniemeläinen rock-yhtye Greenhouse AC palaa siis soittamaan Helsinkiin 14 vuoden tauon jälkeen. Vuonna 1987 perustetun bändin musiikissa yhdistyy Stoogesin alkukantainen rock, punk sekä grungea edeltäneen ajan jenkki/aussi-kitararock. Kovista keikoista tunnettu bändi levytti 1990-luvulla Stupido Recordsille ja Tug Recordsille neljä pitkäsoittoa ja keikkaili ympäri Eurooppaa. Viimeisen vuonna 2002 tehdyn kiertueen jälkeen bändi on höllännyt tahtia ja soittanut enää huolella valikoiduissa erityistilaisuuksissa, kuten nyt vaikkapa DBTK:n 20-vuotisjuhlassa.

Jos on Greenhouse AC:n toiminta hiipunut, sen liekki ei ole. Kovaääninen bändi lietsoo klubin puolen kaaokseen ja kuulostaa levänneeltä ja vaaralliselta. Bändin tumma paahto voisi huonona päivänä maistua kitkerältäkin, mutta tänään Greenhouse AC karkaa päälle mitä miellyttävimmin. Vertical Bluesin soidessa saattaa vain miettiä, kuinka bändi hiljaiseloaan oikein viettää, kun adrenaliinitasot ovat satunnaisella keikallakin näin korkealla.

--> http://www.youtube.com/watch?v=uWmZM7XklRI

Stupido Recordsin tuorein sainaus Köysistö Et Cetera julkaisee Rappion kulta-aika -nimisen albuminsa 14.10. Alunperin Tuusulasta ponnistavan kvartetin pianolla ryyditetty voimakkaan värikäs bändisointi ja solisti/pianisti Arto Kuusiston lyriikat liittävät yhtyeen suomirokiin rikkaaseen jatkumoon.

--> http://www.youtube.com/watch?v=6d7JcLoFEWI

Rovaniemellä vuonna 2014 perustettu Autiomaa luotaa musiikissaan kantrin & folkin tummia pohjavesiä. Nelihenkinen yhtye seilaa laulaja/lauluntekijä Otto Mikkolan johtamana kansanlaulujen, murhaballadien sekä rosoisen juurimusiikin aallokossa, joka äityy ajoittain myrskyisäksi itkuvirreksi.

--> http://www.youtube.com/watch?v=E-yL5D8eNSo

 

Levymusiikkia soittavat DJ:t Tally Ho ja Muggler!

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Narikkamaksu lipunostaneille 1 € (norm. 3 €)