0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 1.4.2016  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Graveyard (SWE), Factory Brains (SWE)

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/graveyardofficial?fref=ts

Juuri uuden albuminsa "Innocence & Decadence" julkaissut Graveyard saapuu Suomen kiertueelle ensi keväänä. Ruotsalaisrokkareita lämmittelee blues-vaikutteista rockia soittava, niin ikään ruotsalainen Factory Brains.

Graveyard on kasvanut vuosien saatossa harrastusprojektista täysiverikseksi rock-bändiksi. Perinnetietoinen yhtye maustaa raskaasti groovavan musiikkinsa psykedeliasävyin yhdistäen ne 70-luvun blues-pohjaiseen hardrockiin. Graveyard onkin kerännyt vertauksia aikakauden suurnimiin kuten Led Zeppeliniin ja Black Sabbathiin. Vaikka bändin musiikki nojaakin vahvasti menneisiin vuosikymmeniin, kuulostaa se silti tuoreelta ja elävältä.

Graveyardin intensiiviset keikat ovat kasvattaneet bändin mainetta yhtenä retrorock-buumin kuumimpana nimenä. Edellisen kerran bändi nähtiin klubikeikoilla Suomessa vuonna 2013, sekä yhdessä Soundgardenin kanssa Hartwall Arenalla syyskuussa 2013. Bändi on vakuuttanut suomalaisyleisön myös festarikeikoilla ympäri maata.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja.