0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 2.3.2012  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

Gracias feat Noah Kin, Nopsajalka, Jontti, Shaka & Jodarok

Takaisin

Ladataan...

www.gracias.fi

www.facebook.com/pages/Noah-Kin

www.facebook.com/pages/Nopsajalka

www.facebook.com/pages/Jontti

www.facebook.com/jodarok

Englanninkielinen suomiräp, reggae ja hiphop moniottelijat kohtaavat Virgin Oilin maaliskuussa

Maaliskuun Kippis & Kulaukseen saapuvat ensimmäistä kertaa englanninkielisen suomiräpin lupaukset Noah Kin sekä Gracias, joka julkaisi äskettäin uuden sinkkunsa "40K Volts" ja näyttelee Vuosaari elokuvassa. Aiemmin "HKI" ja "Mon€y" -biiseillään valloittanut Gracias nousi rytmimusiikin ystävien tietoisuuteen syksyllä 2010 ja julkaisee huhtikuussa 2012 debyyttialbuminsa "Globe".

Suomalaisen reggaen monitoimimies Nopsajalka on toiminut solistina, säveltäjänä ja soittajana menestyksekkäästi muun muassa Legendaarisessa Soul Captain Bandissa ja Kapteeni Ä-ni -projektissa. Näiden jälkeen sooloproggiksiin keskittynyt artisti julkaisi studioalbumit Tontilla taas (2006) ja 5 sormee (2009), sekä uusimman singlensä "Periaatteen mies" helmikuussa 2012.

Suomalaisen räpin moniottelijat Jontti, Shaka ja Jodarok ovat levyttäneet, esiintyneet ja vaikuttaneet yhdessä ja erikseen tehden lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rytmimusiikkikulttuuriin. Kolmikosta jokainen tunnetaan yli vuosikymmenen ajalta omasta tuotannosta ja vierailuista Ritarikunnan, Ruudolfin, DJPP:n, Eevil Stöö:n, Petoksen, Steen1:sen, Julma-Henrin ja lukemattomien muiden kappaleissa.


Ikäraja: K-18
Aika: 22:00-04:00
Katso myös nämä