0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 16.10.2016  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Gavlyn & Reverie (USA), Princess Nokia (USA), Gnucci (SWE), Sofa, D.R.E.A.M Dj's

Takaisin

Ladataan...

gavlyn.com/

Los Angelesissa vaikuttavat räppärit Gavlyn & Reverie saapuvat ensivisiitille Suomeen. Pitkään yhteistyötä tehnyt ja useita kertoja Eurooppaa kiertänyt kaksikko nähdään Tampereen Yo-talolla lauantaina 15. lokakuuta ja seuraavana iltana Helsingissä Korjaamolla. Molempien tapahtumien ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Feministiräppäriksi itsensä nimennyt Gavlyn hakee hiphop-soundiinsa vaikutteita erityisesti 70-luvun funkysta ja 60-luvun pop-musiikista. Viime keväänä kolmannen albuminsa "Why Wait" julkaissut artisti on kerännyt toistuvasti vertauksia The Fugees -aikakauden Lauryn Hilliin sekä Angel Hazeen.

Reverien suurimmat vaikutteet löytyvät puolestaan underground-räpista. Nuoruudessaan runoutta harrastanut artisti aloitti uransa spoken wordin parissa, mutta siirtyi pian hiphopin pariin. Vuonna 2009 ensimmäisen mixtapensa "Castle in the Air" julkaisseelta Reverielta on sittemmin ilmestynyt kolme albumia, ja hänen biisit ovat keränneet useita miljoonia YouTube-kuunteluita.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 21€ / Korjaamolainen 19 €

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Tarkista soittoajat www.korjaamo.fi