0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 6.3.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Gary Clark Jr. (USA)

Takaisin

Ladataan...

www.garyclarkjr.com

Austinista, Teksasista kotoisin oleva, huikeassa nosteessa oleva kitaristi Gary Clark Jr. saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingin Tavastia-klubin lavalle hän nousee keskiviikkona 6. maaliskuuta 2013. Lipunmyynti konserttiin alkaa Tiketissä keskiviikkona 19.12.2012.

Vuonna 1984 syntynyt Gary Clark Jr. tarttui kitaraan ensimmäistä kertaa 12-vuotiaana ja sai soittaa jo teinivuosina mm Jimmie Vaughin ja muiden kotikaupunkinsa arvostettujen muusikoiden seurassa. Varsinaisen läpimurtonsa kotimaassaan Gary saavutti vuonna 2010 esiinnyttyään Crossroads Guitar Festivaaleilla yhdessä mm Eric Claptonin, John Mayerin, Sheryl Crown ja B.B. Kingin seurassa.

Lehdistö on jo syleillyt Clarkia ja The New York Times epäilee hänen olevan "seuraava Hendrix", Rolling Stones taas kuvailee Clarkin tyyliä sekoitukseksi niin Kurt Cobainia ja Ramonesia kuin myös Buddy Guyta ja John Lee Hookeria. Myös lukuisat artistit ovat povanneet Garysta seuraavaa kitaramusiikin supertähteä ja mm. Alicia Keys on jo tehnyt yhteistyötä hänen kanssa ja Rolling Stones kutsui Garyn lavalle viime viikon keikallaan New Jerseyssä. Aika näyttää kuinka nopeasti klubit käyvät pieniksi tälle tulevaisuuden tähdelle, mutta joka tapauksessa tämä keikka tulee olemaan yksi tulevan vuoden musiikillisia kohokohtia.

Gary Clark Jr:n viimeisin albumi on lokakuussa Yhdysvalloissa julkaistu albumi Blak And Blu, joka nousi julkaisuviikollaan Billboardin albumilistan sijalle 6. Mike Elizondon (Dr. Dre, Mastodon, Fiona Apple) ja Rob Cavallon (Green Day, My Chemical Romance) tuottama albumi julkaistaan Suomessa tammikuussa 2013.

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:30

Katso myös nämä