0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 21.11.2012  /  Klubi  /  Tampere

Fishbone (USA), Voimaryhmä

Takaisin

Ladataan...

fishbone.net

Fishbonelle uudet keikkapäivät
Rytmikäs vaihtoehtoyhtye tanssittaa Tampereella ja Helsingissä marraskuussa

Kuukausi sitten Angelo Mooren sairastumisen vuoksi peruuntunuille Fishbonen kevään keikoille on löydetty uudet päivämäärät. Skan, punkin, rockin, funkin ja soulin meneväksi paketiksi käärivä Fishbone esiintyy keskiviikkona 21. marraskuuta Tampereen Klubilla ja torstaina 22. marraskuuta Helsingin Nosturissa.

Kevään keikoille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisinaan uusille keikoille. Uudet ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin tänään keskiviikkona 9. toukokuuta.

Fishbone on yksi Kalifornian 1980-luvun tärkeistä crossover-bändeistä. Red Hot Chili Peppersin ja Jane's Addictionin tavoin Fishbone saavutti jo varhain suurta suosiota. Erityisesti vuoden 1988 albumi Truth and Soul sai osakseen hyväksyntää sekä kriitikoilta että ajattelevilta rockin ystäviltä. Fishbone tarjoaa kuulijalle vahvan tanssittavan kokemuksen lisäksi myös yhteiskunnallista ajateltavaa, mm. rasismi ja eriarvoisuus saavat kuulla kunniansa.

Fishbonessa vaikuttaa yhä kolme alkuperäisjäsentä. Laulaja-saksofonisti Angelo Mooren, basisti Norwood Fisherin ja vuonna 2010 bändiin palanneen trumpetisti-laulaja "Dirty" Walter A. Kibby II:n lisäksi yhtyeessä soittavat rumpali John Steward, kitaristi Rocky George, kosketinsoittaja Dre Gipson ja vetopasuunaa repivä Jay Armant.

Fishbonen viimeisin äänite, lokakuussa 2011 ilmestynyt Crazy Glue -ep todistaa, että ryhmä on yhä iskussa. Skan keinunta, metalliset riffit ja vahva puhallinosasto iskevät tavalla, johon vain Fishbone kykenee. Party at Ground Zero jatkuu vuonna 2012 Suomessa!

Fishbonen tähänastisen uraan voi tutustua myös dokumenttielokuvassa Everyday Sunshine, jossa klassisen yhtyeen merkitystä omalle uralleen todistavat mm. Flea, Les Claypool, Gwen Stefani, Mike Watt ja Ice-T.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

 

Katso myös nämä