0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 10.8.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Eurocrack, Paperi T & Khid

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/EuroCrack
 
Eurocrack on kahden kotimaisen pitkän linjan hiphop-artistin, Julma-Henrin ja RPK:n, muodostama tuore duo, jonka debyyttialbumi ”Huume” julkaistiin kesäkuun 28. päivä. Tuore julkaisu tuo duon Tavastian lavalle 10 elokuuta.
 

"Eiköhän se perusläppä ollu jo nähty. -- Sitä halus sekottaa hommaan diipeimpiä virtauksia ja jalostaa sen uudelle tasolle. Etsiä itse sitä. Ymmärtää kuka minä olen. Kuka silmieni takaa katsoo maailmaan. Ja sitteku se löyty niin se oli sitte siinä. Nyt olen addikti. Siitä lähtien kun testasin tätä, on tämä tila pysynyt päällä. Kuin ääniaalloilla liikkuva kulttuurimeemi, joka ei päästä irti. Miten se voiskaan päästää, kun ehkä tässä kävi niin että kaikki putsaantu pois tietoisuuden päältä ja nyt koen sen puhtaana. Euro Crack, omalla vastuulla. Mee auroraan jos flippaat", kuvailee Julma-Henri duonsa ilosanomaa.
 
JLMA HNRI eli Julma-Henri tunnetaan Julma-Henri & Syrjäytyneet -yhtyeen keulahahmona. Tuotteliaan artistin tunnetuimpia teoksia ovat muun muassa "Al-Qaida Finland", ”SRJTNT vol 1” ja ”Radio Jihad”.

RPK on niittänyt mainetta suomalaisen hiphopin ja elektronisen musiikin kentällä jo pitkään. Alas-radio-ohjelmaa Bassoradiossa pyörittävän tuottaja-artistin tuotantoa on kuultu muun muassa Ceebrolisticsin ja Murmurecordings-kollektiivin levyillä sekä listaykköseksikin nousseella Eevil Stöön ”Fuck Vivaldi” -albumilla.
 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 10 € mikäli jäljellä

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä