0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ma 25.2.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Dinosaur Jr. (USA), Hero Dishonest

Takaisin

Ladataan...

www.dinosaurjr.com

www.herodishonest.com

DINOSAUR JR SUOMEEN HELMIKUUSSA

Vaihtoehto-rockin rakastettu kulttisuosikki Dinosaur Jr palaa Suomeen helmikuussa kahdelle odotetulle keikalle. Arvostettu ja vaikutusvaltainen yhdysvaltalaisbändi nähdään sunnuntaina 24. helmikuuta Tampereen Klubilla ja seuraavana iltana Helsingissä Tavastialla. Liput keikoille tulevat myyntiin perjantaina 23. marraskuuta Tiketissä.

Vaihtoehtorockin ikoniksi lähes kolmekymmentä vuotta kestäneen uransa aikana noussut Dinosaur Jr on inspiroinut lukuisia indierockin suuruuksia, kuten Sonic Youthia ja Nirvanaa. Vuonna 1988 julkaistulta "Bug"-albumilta irroitettu single "Freak Scene" kiteyttää Dinosaur Jr:n estetiikan ja on jäänyt historiaan yhtenä indierockin hienoimmista klassikoista. Dinosaur Jr:n omaehtoinen soundi on tunnistettavissa massiivisesta kitarameluvallista, joka kuitenkaan ei peitä alleen hienoja sävellyksiä ja osaavaa biisinkirjoittamista.

Tänä syksynä julkaistu "I Bet on Sky" on alkuperäiskokoonpano J.Mascisin (laulu, kitara), Lou Barlown (basso, laulu) ja Murphin (rummut) kolmas albumi vuoden 2005 yhteenpaluun jälkeen. Loistavia arviota kerännyt albumi on samalla bändin kymmenes pitkäsoitto ja se todistaa bändin olevan erinomaisessa luomisvireessä.

Livetilanteessa trion ja yleisön välinen intensiivinen kemia on käsinkosketeltavissa ja biisit tulevat suoraan iholle. Suurta osaa näyttelee tietysti bändin tavaramerkiksi muodostunut tärykalvoja huumaava desibelitaso, joka ei kuitenkaan vie tilaa kappaleiden nyansseilta. Edellisen kerran Dinosaur Jr esiintyi trooppisen kuumissa olosuhteissa Tavastialla heinäkuussa 2011 soittaen intensiivisen ja hurmoksellisen keikan.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 38 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä