0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 13.6.2014  /  Laululava  /  Tallinna

David Guetta Tallinna

Takaisin

Ladataan...

www.davidguettatallinn.com

 

Weekend Festival tuo David Guettan Tallinnaan ensi kesänä!

Weekend Festivalilla kahtena vuotena peräkkäin esiintynyt DJ-tuottaja supertähti David Guetta saapuu ensi kesänä Tallinnaan perjantaina 13. kesäkuuta!

Kyseessä on tähden ainoa yksittäinen suurkonsertti Pohjois-Euroopassa ensi kesänä ja tapahtumaan odotetaan paljon osallistujia myös Suomesta. Konsertti tuotetaan Weekend Festivalin oheistapahtumana ja konsertti järjestetään Tallinnan Laululavalla jossa on aikaisemmin järjestetty mm. Madonna ja Robbie Williamsin megakonsertit.

Tapahtumaan julkaistaan myös muita esiintyjiä kevään aikana ja Laululavan miljöö mahdollistaa myös jatkotapahtuman, josta tiedotetaan erikseen myöhemmin.

David Guetta on kiistatatta maailman tunnetuin elektronisen musiikin nimi ja hänen kappaleensa ovat olleet jatkuvassa radiosoittossa vuonna 2009 julkaistun One Love -läpimurtoalbumin jälkeen. Guetta on työskennellyt kymmenien huippuartistien ja tuottajien kanssa ja viime vuonna hänen tuotantoaan kuultiin mm. Lady Gagan Fashion! -kappaleella sekä Britney Spearsin albumilla. Guettan uusi Shot Me Down -singe on juuri tekemässä tuloaan radiosoittoon Suomessa ja uusi albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin kuluvan vuoden aikana.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 18:00

Liput:

Keikkalippu alk. 51,50 €

Fan Zone-keikkalippu alk. 72 € sis. parhaat paikat lavan edestä.


 

Katso myös nämä