0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Pe 2.5.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Dalindèo, Nieminen & Litmanen

Takaisin

Ladataan...

www.dalindeo.com

www.nieminen-litmanen.com

Kaksi kovaa yhtyettä, Nieminen & Litmanen ja Dalindèo, kohtaavat Tavastian lavalla perjantaina 2. toukokuuta. Yhteisellä kiertueella energisistä livevedoistaan tunnetut pitkän linjan tekijät täydentävät toisiaan musiikillisesti ja tuovat uusia kosketuspintoja toistensa soitantaan.

Nieminen & Litmanen ovat lähes kymmenvuotisen uransa aikana vakiinnuttaneet asemansa jäljittelemättömänä, Hammond-soundiin pohjaavana instrumentaalimusiikin tanssibändinä. Perinnetietoisen yhtyeen ideana on alusta alkaen ollut tehdä omaa musiikkia kunnioittaen omia musiikkimieltymyksiään. Musiikista löytyy tunnelmia bluesista rockiin, reggaesta afroon, soulista funkiin, iskelmästä poppiin, rockabillystä punkiin ja jazzista bossanovaan.

Myös Helsinki-jazzin edelläkävijä Dalindèo on tehnyt tinkimätöntä työtä yli 10 vuoden ajan eri musiikkilajien yhdistäjänä. Yhtyeen keväällä julkaistu menestyslevy ”Kallio" vei bändin soundia jazzista surf-kitaroihin, Balkan-melodiikkaan ja 1950-luvun Suomi-iskelmään. Suosiota yli genrerajojen nauttiva yhtye on kerännyt ylistystä konserttien energisestä esiintymisestään. Dalindèon musiikille olennaista ovat tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat, mikä tekee yhtyeestä sopivan valinnan lavalle kuin lavalle.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä


Katso myös nämä