0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

To 1.8.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

D-A-D (DK)

Takaisin

Ladataan...

www.d-a-d.dk

TANSKALAINEN D-A-D SUOMEN-KEIKOILLE ELOKUUSSA

Tanskan kovimpiin rockbändeihin lukeutuva D-A-D saapuu elokuun alussa Suomen visiitille. Vastikään Kiinassakin keikkoja tehnyt yhtye nähdään Helsingissä Tavastialla torstaina 1. elokuuta ja heti seuraavana päivänä Kuopiossa RockCock-festivaalilla. Tavastian-keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 13. toukokuuta Tiketissä.

Viime kuukaudet D-A-D on viettänyt tien päällä ja kiertänyt Keski-Euroopan ja Ison-Britannian lisäksi myös Yhdysvaltoja. Huhti-toukokuun vaihteessa bändi käväisi esiintymässä myös Pekingissä ja Shanghaissa saaden innostuneen vastaanoton. Kesäksi on luvassa lisää keikkoja Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa.

Yli 30 vuotta koossa olleen D-A-D:n tuorein albumi on vuonna 2011 julkaistu ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK”, joka keräsi kehuja myös suomalaislehdistössä. Levyllä päästiin kuulemaan D-A-D:lle uskolliseen tyyliin vahvoja kaikuja 70-luvun rockista tarttuvine kertosäkeineen ja kitarariffeineen. Uutta materiaalia yhtye on kaavaillut julkaisevansa mahdollisesti jo ensi vuonna.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

 

Katso myös nämä